Кацарски представя Пловдив в Асоциация ВиК

Автор:
Петък, 05 Декември 2014 14:07
Кацарски представя Пловдив в Асоциация ВиК

Извънредна сесия на Общинския съвет на 10/12, сряда, от 9 часа, ще избере представител на община Пловдив в Асоциация по ВиК, която ще проведе свое Общо събрание на 12/12.

Предложението е зам.-кметът Димитър Кацарски да представлява Пловдив в Асоциацията и да гласува по свое усмотрение по първа точка в дневния ред на Общото събрание - приемане на отчета за дейността на сдружението в периода 2013-та - демекври 2014-та.

По останалите точки - проекто-бюджети на АВиК - Пловдив за 2014-та и 2015, се предлага ОбС да задължи представителя си да гласува за.

Другите две точки, които ще се разглеждат на Общото събраниое на АВиК са за предоставяне на ВиК услуги на потребителите срещу заплащане със съществуващия оператор ВиК ЕООД Пловдив, и сключване на споразумения за регулаторни цени по водните проекти на Хисаря, Кричим, Стамболийски и Раковски.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • гербер

  Какво става ,няма ли по добри специалисти от Кацарски. Бившия управител на ВИК -Пловдив, В. Василев нали беше в управителния съвет на асоциацията по водите,защо не го предложи него.Този Кацарски докога ще го бута навсякъде където става въпрос за пари.

 • кьоравия

  абе много грамотен сайт сте! какво значи това "представя" и то в заглавието? кацарски ПРЕДСТАВЛЯВА общината! той може да представи,напр. нова любовница,нов служител,доказателства за нещо,ама тъй"изходено" от вас не формулира точно действието...ама нейсе,то сигурно дежурният редактор е съкратен.

 • Боц

  отговори на: кьоравия

  А бе кьорчо, ти в кой век живееш? Сега никой вече не казва - "да сковеш кочина"! Изразът, който е модерен и актуален е: "да РЕАЛИЗИРАШ кочина", схващаш ли?!

 • Мазник и гадняр е Кацарски

  Вижте му очичките, мазни гадни и фалшиви, ченге до мозъка на костите си, ей кмете, Тотев пази се от тоя плужек Кацарски

 • Манго от КЕЧа

  Кацарски е бивш щатен комсомолски секретар в строителни войски/КЕЧ/ Проверете. Нечистоплътен от всякъде!

 • любимец 13

  Това е любимеца на Тотев,той му носи най много приходи и се вписа много бързо във всички схеми от времето на П. Атанасов. Единствената разлика е в това, че воеводите оттеглиха Петко навреме да не влезе в понделата и го покриха,докато Тотев ще го жертва по схемата на Райна Петрова и то много скоро идва видовден.

 • читател

  отговори на: любимец 13

  Червени боклуци гледайте си подпалената землянка, че и дъждовете не могат да я изгасят и не си врете червените кратуни в управлението... Гоце ви прецака малоумни партизани...

 • Кмете пази се

  Няма нищо общо с Тотев, това е лошото и Тотев не трябва да му вярва, Кацарски си прибира сам, а вече се е целунал и с другите, отвсякъде взема Кацарски и ползва името на Тотев

 • Нагло ченге

  Абсолютно ченге, само като го погледнеш, прави мръсотии и използва името на кмета, Тотев да намери как да се дистанцира от тоя, Кацарски се е приготвил за втория мандат, цунал се е с деугите и сега папка и използва името на Тотев, топи навсякъде кмета

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм