Бойко, Пловдив е с теб! - в Арена Армеец

Автор:
Понеделник, 08 Септември 2014 16:36
Бойко, Пловдив е с теб! - в Арена Армеец

Плакат "Бойко, Пловдив е с теб!" - опънаха в зала Арена Армеец при откриването на предизборната кампания на ГЕРБ местни активисти на партията, успели да се вместят в квотата от поканени на събитието.

Близо 15 000 - пълен капацитет на Арена Армеец, скандираха: ГЕРБ - победа! Бойко - победа!

Всичко за старта на кампанията на народната партия - в Още по темата.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • Мефистофел

  Симпатяги, да ги питаш след 25 години преход, мизерия и безпереспективност, какво ги мотивира тия юначаги. Читател ще отговори: идеализъм и в края на деня ще си прибере хонорара от къртовския тролски труд...

 • 777

  Къде се губиш,бе колега - домъчня ми за теб, дано не те е споходила някаква лошотия, щото много злъч си набрал, как живееш с толкова злоба в душицата.

 • Мефистофел

  Моля, моля, "777" не сме колеги. Не се надценявай! Да ти е домъчняло за мене, нееее, колко сте се радвали на оперативките в ГЕРБ по празниците, че отсъствах от форума. Иронията ми дава надежда, че и евентуален втори мандат на ГЕРБ ще преживеем седмурко. Живота ми мина след такива комунисти като тебе и "читател", та единствено иронията ми дава надежда, че най-накрая и вас като жилавия троскот ще ви изкореним някой ден...

 • Слай

  За тези които са в залата няма мизерия и безпереспективност. Всички са набутани на държавни и общински служби, бордове и комисии, точат здраво бюджетни пари по конкурси и търгове, гордо знаме и пример им са т.н. "Котараците".

 • Мефистофел

  Слай не се прави на хрисим. Ти си още по-голям боклук.

 • Слай

  Боклук е на майка ти малкия син.

 • ДПС

  Еи мърасник нии ф солипино зме саму сас Салчо Аданасув.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм