Курбан от ГЕРБ Източен за Малка Богородица

Автор:
Понеделник, 08 Септември 2014 16:00
Курбан от ГЕРБ Източен за Малка Богородица

Кметът на район „Източен" в Пловдив и седми в листата на ПП ГЕРБ – Пловдив -град за предстоящите парламентарни избори Петър Петров заедно с кандидат-депутатите д-р Иглика Казанджиева и Ели Дачева – ръководител на младежката структура на партията, присъства на богослужението в църквата „Свети Пророк Илия" по случай светлия християнски празник Рожденство на Пресвета Богородица. Те се помолиха за здраве, закрила и благоденствие на целия български народ.

„Малка Богородица е голям християнски празник, а още от основаването си ГЕРБ отстоява християнските ценности. По традиция засвидетелстваме своето уважение към единствената православна църква в района, възстановена при управлението на ГЕРБ в района с помощта на дарители ". С тези думи Петър Петров се обърна към миряните, на които беше раздаден курбан, осигурен по инициатива на районната организация на ПП ГЕРБ в район „Източен".

На ритуала присъства и една от емблематичните пловдивски личности от първите години на демокрацията и бивш кмет на Пловдив Спас Гърневски, сега общински съветник и председател на Политически клуб „Разум".

„Вече шеста година и в Общинския съвет, и на всички избори подкрепяме ГЕРБ - без уговорки за служби и постове. На предстоящите избори за 43-то Народно събрание отново подкрепяме дясната партия ГЕРБ и се молим за категорична победа с пълно мнозинство", заяви Гърневски.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • Мефистофел

  Баев, не е лошо да отскочиш до Белащица и да ни информираш какво прави Райна Петрова. Г-жа Бандерова, моля Ви за съдействие, екип на сайта да отрази ежедневието на г-жа Петрова!!!

 • възпитан

  Щом и Пачо се нареди за курбана на Пешо циганския кмет,работата е лоша! Дайте да даваме властта на Герб,че ще вземат и двамата да отслабнат,и тогава...

 • Мефистофел

  "Вече шеста година и в Общинския съвет, и на всички избори подкрепяме ГЕРБ - без уговорки за служби и постове. На предстоящите избори за 43-то Народно събрание отново подкрепяме дясната партия ГЕРБ и се молим за категорична победа с пълно мнозинство", заяви Гърневски.
  Само зам.кмета на района, някой си Емил, е лично предложение на Пачо! На това му се вика търкулнало се гърнето, па си намерилло похлупака!

 • гергана

  ейй не се наядохте гербаджии

 • МИМИ

  ТОГАВА НЕКА ВИ ЯДАТ БЪЛГАРСКАТА СЕЛСКА ПАРТИЯ (БСП) СЪС СКЪПИТЕ ИМ КОЛЕГИ ОТ ДПС А ЗА ДЕСЕРТ ДА ВИ ХАПНЕ И БАРЕКАТА!!!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм