Проверка за павилионите на Скопие 58

Автор:
Сряда, 09 Април 2014 14:45
Проверка за павилионите на Скопие 58

Кметът на район Южен инж. Валентин Василев разпореди проверка по сигнала на Plovdiv-Online за ръждясалите павилиони на ул. Скопие 58.

Преди да се пристъпи към вдигане на съоръженията, ще се изясни чия собственост са, плаща ли се наем и от кого за тях.

Ако се окаже, че са на фирма и тя е изрядна в договорните си отношения, това, което можем да направим, е да изготвим предписание да оправят външния вид на съоръженията, коментира Валентин Василев.

Ако пък павилионите са без собственик, ще се действа по целесъобразност и законосъобразност, добави той.

Инж. Василев напомни, че районната администрация вече е разчистила целия терен около бившата станция Въча, която се бе превърнала в наркосборище.

Сега ще се разчиства друга невралгична зона от голям мащаб - старата недостроена от годините на соца сграда в парк Райчо Кирков, каза още районният кмет на Южен.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • Кючукпарижанин

  Г-н Василев, много лесно можете да премахнете грозните ВПС- просто им прекратете договорите. Но имам конкретно предложение за смяна на името на парк Райчо Кирков- това е име ма комунист( терорист).Нека парка да носи друго име, напр. защо не Дебелянов- ярък поет, свързан с Пловдив , дал живота си за България. Или друго име, но не и име на терорист-комунист.

 • Незаспивал гражданин

  Г-н Василев, подкрепете идеята за изграждане на паркинг там, тъй като не пречи по никакъв начин на детската площадка, а и не се пада точно ''междублоково пространство'' в истинския му смисъл. Отделно, че не можем да си го позволим, а през дъждовните и снежните периоди настава голям дискомфорт. Благодарим Ви!

 • Смешник

  виж го тоя каква гадна и ехидна физиономия има, тотев махай го - западен и южен - жалки продавачи на телефони и перални,

 • Кичука

  Ясно фирмата му е платила и ще се окаже. Че е изрядна, пълен боклук е кмета

 • Стоян

  Като завали един дъжд тези павилиони тенекиени знаете ли как дрънчат? Отвсякъде се слуша и е много неприятно. Да ги махат по-бързо, че на нищо не приличат. И онзи вестникарския също! Най-старият град прилича на Бангладеш!

 • от южен

  Смешник! Пълни глупости и лъжи. Този смешник е кмет почти 1година и дори най-елементарните наредби и закони за управление в общината не е прочел. Колев като кмет така е направил разрешителните ,че не може да ни пипне от там. Да не говорим че не е никакав инжинер лъжи и само лъжи.Тотев го държи там защото му е задължен иначе му еясно че не става.Смешник!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм