Калинкова громи семейщината в БСП Пловдив

Автор:
Неделя, 26 Януари 2014 19:33
Калинкова громи семейщината в БСП Пловдив

Семействеността в пловдивските номинации за евродепутати разгневиха днес известната журналистка и театровед Пенка Калинкова, която дръпна яка критика на кандидатите в списъка.

Както Plovdiv-online отдавна съобщи, след водача Станишев, евродепутата Илияна Йотова, ексевродепутата Атанас Папаризов и бившия шеф на парламента Георги Пирински, следват имената на дъщери и синове на местни партийни кадри.

В списъка са щерката на бившия областен управител Тодор Петков - Ия Петкова-Гурбалова, синът на фалиралия Градски транспорт бизнесмен Ангел Батаклиев - Красимир Батаклиев, и щерката на бившия кмет на Карлово, сега шеф на Областно пътно управление - Найден Найденов - Нина.

Какво сте ги подредили тук само синове и дъщери? - обърнала се към Изпълнителното бюро Пенка Калинкова. - БСП има кадри, но вие не ги търсите. Това е евродепутатска листа, в която трябва да са утвърдени хора, това не е училище за политици, възмутила се тя.

Ако това е някаква парола да се издигат синове и дъщери, защо не казахте, та всички да го направим! - завършила Калинкова.

Критиката е била приета с гробно мълчание от залата.

Остра атака срещу цялостната политика на местно и национално ниво на БСП провел и Иван Петков - Бебето, бивш лидер на младежката структура в Пловдив.

БСП няма нито кадрова, нито социална политика. Членовете ни са объркани, назначават се хора на бившето СДС, казал Петков.

На ключови позиции във властта се запазиха калинките на ГЕРБ и има доказателства, че това става със съгласието на националното и местно ръководство, продължил демарша Бебето.

В Пловдив нещата стоят по идентичен начин - със сериозен рецидив!

Защо Градската организация на БСП се управлява от две странни дами от Областния съвет, които я обезличиха и се занимават само с интригатство, попитал Иван Петков.

Главният виновник за това седи вдясно от мен, заявил Бебето визирайки членовете на ИБ начело с председателя Георги Гергов.

Кажете си, може да имате чрезвичайни съображения, които ние да не можем да прозрем - кажете си истината и тя ще ви направи свободни, призовал Бебето, но не получил отговор.

Неистов кикот пък обхванал залата при изказването на консултантката на групата общински съветници от БСП и шефка на Комисията по предложенията в червената партия в Пловдив Мина Маринова:

В групата за обработване на предложенията се взе следното решение - Гъ Съ на БСП /бурен смях/ - трябва да работи повече за реализацията на кадрите и за младите хора.

Какво да направя - за първи път се изказвам и ми е неудобно, оправдала се Маринова пред форума.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (45)

Покажи предишните коментари
 • ха-ха

  То пък със Станишев само печелите! Признайте си падението в днешния ден!

 • Обединете се

  не съм Деси, и говоря от годините и времето през което съм свидетел на процесите в Партията, наистина Захари загуби много пъти и спрете да громите и говорите глупости, сами ще се изядете, няма нужда от АБВ, започнете да мислите и да работите

 • ???

  Иванка Петкова има защитници? Значи простотията е завладяла много от партийните чеда.

 • !!!!

  Най- достойния председател е З. Георгиев!!!! Единствино подръжниците на Иванка, си позволяват да го хулят. Понеже бяха навряни където им беше местото!!!!

 • БСП

  Каква го играе Иванка в ГС на БСП? Тя не е ли от ОблС на БСП? Двете организации какво общо имат, освен общ главатар?

 • ооооооо

  Общият главатар обезличи ГъСъ на БСП.

 • Истината

  Колко сте жалки, градски, вие сами унищожавате и не знаете къде да търсите вината, тя е във вас

 • Диария без цензура

  Закривай!!!

 • градски

  Добре, че градските ви прибраха в къщата си, защото още щяхте да сте по селата си.

 • Уморена

  отговори на: градски

  Правилно.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм