Само БСП не пляска за успеха на Пловдив 2019

Автор:
Петък, 13 Декември 2013 14:48
Само БСП не пляска за успеха на Пловдив 2019

Единствено съветниците от групата на БСП не ръкопляскаха за успеха на кандидатурата на Пловдив за европейска столица на културата 2019.

Червените старейшини посрещнаха  безмълвно на местата си призива на Спас Гърневски да бъде поздравен екипа на фондация Пловдив 2019 и кмета Иван Тотев, чиято е основната заслуга градът да на следващия етап в състезанието.

Всички останали общински съветници от опозиционните групи – хората на Дани Каназирева, на Славчо Атанасов, тримата от ДПС и колегите им от Атака, без БСП, се присъединиха  към аплаузите по време на извънредната сесия днес.

Реакцията на БСП да не ръкопляска била спонтанна, а не спусната отгоре.

Всичко за кандидатурата на Пловдив за европейска столица на културата в Още по темата

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (26)

Покажи предишните коментари
 • Слай

  Споделям напълно хронологията ви, уважаеми Баев. Как да ви го кажа. Това е все пак общински съвет. Не се вписва, ама никак подобно инфантилно поведение, а и типажи. Липсваше само поредното стихче на Спас посветено на етапния успех. Сигурно готви цикъл за крайният. Надявам се, че разбирате. Впрочем, гражданската партия битува в миналия мандат, но това за протоколът.

 • Пловдив

  Който не е ръкопляскал, на разстрел! Сега какво ще се делим на ръкопляскащи и неръкопляскащи, на радващи се и нерадващи се! Да не живеем в Корея, бе хора. Там следят кой ръкопляска, кой не се смее и кой не плаче достатъчно и убедително. После в лагер. От цялата работа с еврокултурата се оказ, че най-важно е ръкопляскането и радостта. И защо трябва да се хабим сега да се караме и от коментарите да разбираме кой отпаднал, кой не. Хайде стига! Това е крайно несериозно. Големи хора сме! Едва ли някой ще иска да провали това нещо заради Тотев. Толкова пари се потрошиха и толкова народ премина през тези организационни комитети,че и един първи кръг да не преминем щеше да е срамно. Пловдив не е обикновен град. В него не просто има много културни пластове. Те живеят тук и това е най-ценното. Дайте сега да не се излагаме със селски разговорки.

 • отговори на: Пловдив

  Мили ми "Пловдив", какъв разстрел, каква Корея! Тезата да се делим е абсурдна, когато има такава хубава цел. Отговарям и на предишен форумец, който пък пише, че научавал за развоя на нещата от форума на Plovdiv-Online, а не от другаде. Ами има и дипломация в тази битка. Не може всичко да се казва предварително. Но най-важната дипломация е да сме ЗАЕДНО - поне в това начинание. Надявам се искрено! Уверявам ви, че ще направим всичко възможно - по силите ни, разбира се, да помогнем. Защото истинската културна битка започва през 2014. Това ще е решителната година. Ние сме ЗА, ние сме със ЗАЕДНО. Елате и вие, може и без ръкопляскане, но без ръкостискане - как да стане! Спирам засега дотук.

 • pLOVEdiv

  Другари, най-добре спрете да се обяснявате - изложихте се и то яко. Видя се, че интернационалът, а не Пловдив е в главите ви.

 • бсп антигергов и антистанишев

  другари моля ви спрете да се оправдавате, защото още повече се омазвате в лайната, които натворихте - пълна тъпотия от ваша страна - все едно не сте от Пловдив - това е едно най-нормално признание към нещо свършено за ГРАДА, но очевидно бетонните ви червени кратуни не го проумяват или просто ви е страх от последващи шутове на олигарха гергов

 • !!!!

  Ръкопляскайте им бе хора, те затова живеят.

 • Бел

  Г-н Баев, а вие от къде имате такава информация при закрити презентации? Или е лесно да се сдобиеш с нещо такова?

 • Павел

  Извинявайте, обаче този успех не е само на кмета, както излиза от вашата статия. По този проект се работи отпреди Тотев, не е редно да му се приписва това. Ясно е, че сте за Тотев, ама айде малко по-обективно гледайте на нещата.

 • УМНИЦА

  Браво за успеха - добре е за всички, включително и за червените мекерета!!! Сигурна съм, че познавайки меркантилните им душички, ще немерят начин за осребрят голямото събитие! Особено женичките на някои червени велможи! Още веднъж - БРАВО!!

 • бай Хой

  След хубавата дискусия тази пак повърна зелено и гнойно.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм