От Пловдив тръгва национален митинг на 9/11

Автор:
Сряда, 16 Октомври 2013 18:59
Спас и Гичка пяха с Богдана Спас и Гичка пяха с Богдана

За национален митинг на сакралната дата 9-ти ноември в София призова всички десни и антикомунистически партии и организации в България Спас Гърневски от трибуната на синия концерт в Пловдив тази вечер.

На таза дата падна Берлинската стена – само в България не е паднала, каза Гърневски.

Някои искат да ме пратят в политическа пенсия!

Няма да се пенсионирам политически, докато и последният комунист не си отиде от България, обеща Спас на пловдивчани.

На песента Всяко добро същество Богдана Карадочева покани на сцената при нея политически лидери .

Престрашиха се обаче само Спас Гърневски от сдружение Разум и Гичка Гърнева от Обединени земеделци.

След това в емоционално слово Гърневски удари по градския и областен председател на БСП Георги Гергов, който по думите му заявил на червения събор на Копривките, че е много силен, могъщ и богат и ще направи така че следващия кмет на Пловдив да е червен.

Ще го допуснете ли, обърна се Гърневски към хилядното множество.

Публиката разцепи площада с мощно Не.

На концерта дойде кметът на Пловдив Иван Тотев, районните кметове, симпатизанти на ГЕРБ от Пловдив и всички по-големи общини в областта, сред които Асеновград, Карлово, Марица, Родопи, Първомай, Садово и други.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (15)

Покажи предишните коментари
 • читател

  отговори на: ха-ха...

  Червени боклуци към Бузлуджа или до най-близкото подобно сметище! Закопайте се там и не пречете на България!

 • da be da

  Stiga s tazi razpravia,molia, molia-sarbach poparata na sinioto vi upravlenie.Haide stop.

 • пловдив

  Ясно е, митинга си е на ГЕРБ

 • Мила моя майно льо

  Пачо и Гичка-добри същества! Жестоко! Тръгва национален митинг от Пловдив. Накъде бе, брат! Кой ще го води Пачо и Тотьо! Малей, страх! Крадльо до крадльо!

 • Спасе, Спасе -

  след 4 месеца протести някой пак ти опъна каишката и те подсети да се бориш с комунизма - докога ще се правиш на бунтар, бе комунист по - голям от няма и подлога на комунистите. Удивително е, че все още има хора да ти вярват на глупостите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • хаха

  Кой му вярва? Никой! Кодош да става. Добрите същества Спас и Гичка, и останалите лапачи ...

 • skype emily_plovdiv1

  Няма какво да се лъжем.Ако имаше хора,то не беше заради симпатии към тази или онази една от друга по-противни партии,а само и единствено заради симпатия към Васил Найденов и Богдана Карадочева.За Спас Гърневски и платените политически "фенове" не ми се коментира.Те са на всяко събиране тип протест или каквото е там,ако им наредят или им платят.
  Най-смешното и доброто от шоуто обаче беше не това,че на този митинг присъстваха представители на всичките общини в областта,а че "доброто" същество Спас Гърневски и Гичка Гърнева от Обединени земеделци запяха с Богдана Карадочева:
  "Ако до всяко добро същество застане поне още едно,
  ех, ще започне такъв живот, че само си викам "Дано"... Ха-ха-ха...Текста трябваше да е :Ако до всяко крадливо същество застане поне още още едно,ех,ще започне такъв живот,че сами си пеем крадците:"Дано"...

 • IEOEID,

  МИЛА МОЯ МАЙНОЛЬО , ПРАВ СИ ЗА СЕЛСКИЯ КОЧ "ПЪЧО".ТАКОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ,ЕДИН ДЕГРАДИРАЛ ПСЕВДО- ПОЛИТИК, СЪДЕН ЗА КРАЖБА НА ТАСОВЕ И ЗА КРАЖБА НА КОКОШКИ ОТ С.БАНЯ. СМЕНИЛ ДОКСАН-ДОКУЗ ПАРТИИ , НАВРЯЛ СЕ ПОД КРИЛОТО НА ГЕРБ ДАНО НАЙ-ПОСЛЕ ДА ГО СЛОЖИ НЯКОЙ НА ПО- ПРЕДНО МЯСТО В ЛИСТАТА КАТО КАНДИДАТ-ДЕПУТАТЧЕ.И ЗА ДА НЯМА СЪМНЕНИЕ -НЕГОВИЯ ПРИЯТЕЛ КОСТОВ НА ЕДНИ ОТ ИЗБОРИТЕ ЗА Н С СЕ ОБЪРНАЛ КЪМ ДРУГ КАНДИДАТ С ДУМИТЕ МОЛЯ ТЕ........................ ДА ТЕ СЛОЖИМ В ЛИСТАТА В ГРАД.........., ЧЕ СПАС МНОГО ИСКА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ.ЧОВЕКЪТ ОТИДЕ И ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА, А "ПЪЧО" ДУХАШЕ СУПАТА. ТА И ГЕРБАДЖИИТЕ ДА НЕ ОЧАКВАТ НИЩО ДОБРО ОТ ТОЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ ХАМЕЛИОН

 • Михаил

  Трябва сега да се разбере, щом не искат обединение са явни комунисти, затова Костов разби и унищожи синята идея, вече е видно и ясно,

 • ГЪРНЬО ПРЪДНЕВСКИ

  ТРЪГВА ОТ ПЛОВДИВ КЪМ СМЕТИЩЕТО В ЦАЛАПИЦА! ГИЧКА И СПАС ОТ ХВЪРКАТА ЧЕТА! ЩОТО НАЛИ ХВЪРКАТ ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ, ОТ ГРУПА В ГРУПА И ОТ ХРАНИЛКА НА ХРАНИЛКА!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм