Дани към Спас: Не се грижа за мъжка чест

Автор:
Четвъртък, 01 Август 2013 09:27
Дани към Спас: Не се грижа за мъжка чест

С диалог между председателката на групата на Обединение за Пловдив Дани Каназирева и бившия кмет Спас Гърневски, пълен с взаимни обвинения в неетичност, започна днешната сесия.

Първо думата взе Спас Гърневски, за да направи предложение и да изрази позиция, с които да отговори на обвинението от предишната сесия на Каназирева, че той е от политиците, които спадат към т. нар. стари муцуни, срещу които хората протестират.

Ето какво каза бившият лидер на ДСБ под тепетата:

ЕтВъв връзка със скандалното поведение и менторското изказване кой да присъства в този ОбС и на кой да се дава думата правя предложение под егидата на ОбС  да се изгради работна група от историци и представители на архива, които да публикуват безпристрастен коментар за всички кметски екипи и обективен прочит на добрите и лоши аспекти а да се запознаят младите хора с историята от най-новото управление на града ни.

Тогава ще си спестят доста от неетичните коментари.

Ще си спестя всякакви квалификации, но ще кажа три неща за политиката, обясни Гърневски.

1. Първо политиката не е скок, а път който трябва да извървиш докато станеш политик.

2  Няма стари и млади – има почтени и непочтени и такива, които работят за обществени или за своя личен интерес.

3. Политикът е такъв докато го избират хората.

Навън има много протестиращи и всички говорят, че политическата система е един политически курник  и докато в него има млади неориентирани ярки ще има и по-стари политици които да  ги ориентират как се правят яйца и в кое гнездо се снасят.

Г-н Гърневски при цялото ми уважение към дългогодишния ви политически опит няма да позволя да ползвате гражданите за да търсите реабилатиця на вашия мандат и на мандатите преди това, апострофира Каназирева.

Няма да падна на това ниво да разкажат колеги за тефтерчета за разпределяне на постове и кой къде се виждаше на коя длъжност.

Не ви прави чест, защото вие сте човекът който на всяка цена бе твърдо решен да бъде в управлението на града.

А относно материалите за сесия в интерес на Пловдив  – дори по празници сте ми звънели, за да ви ги подготвям. Ще отречете ли, попита Каназирева.

Бившият тъмносин лидер кимна в знак на потвърждение.

Преди да обсъжда заради кой се водят протестите е трябвало да се запознае с историята на Пловдив, а не да прави тези неетични коментари, репликира Гърневски.

Няма да се грижа за нарушена мъжка чест и самочувствие.

С тази реплика Каназирева затапи Гърневски

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • СОЛО

  КАМЕН ШИШМАНОВ ДА НЕ БИ ДА СВЕЖА МУЦУНА, ИНЕ КУРУМПИРАНА?ХА ХА ХА ХА

 • ПАЧО

  1. Първо политиката не е скок, а път който трябва да извървиш докато станеш политик. СПАС И ДО СЕВЕРНИЯ ПОЛЮС ДА ИДЕ, ПАК НЯМА ДА Е ПОЛИТИК!
  2 Няма стари и млади – има почтени и непочтени и такива, които работят за обществени или за своя личен интерес. СПАС ВЕЧЕ, ХЕМ Е СТАР, ПОЧТЕН НИКОГА НЕ Е БИЛ.
  3. Политикът е такъв докато го избират хората. 500 ЧОВЕКА. УБИЙСТВЕНО!
  Навън има много протестиращи и всички говорят, че политическата система е един политически курник и докато в него има млади неориентирани ярки ще има и по-стари политици които да ги ориентират как се правят яйца и в кое гнездо се снасят. МНОГО ПРОТЕСТИРАЩИ?!! СПАС ВИНАГИ Е СНАСЯЛ В ПРАВИЛНИЯ КУРНИК, НО НАКРАЯ ЩЕ СЕДНЕ НА НЕПРАВИЛНИЯ КУРник.
  Преди да обсъжда заради кой се водят протестите е трябвало да се запознае с историята на Пловдив, а не да прави тези неетични коментари, репликира Гърневски. НА СПАС КАТО ВЪЗПИТАНИК НА КНИЖОВНАТА ШКОЛА НА СЕЛО МАРКОВО МУ ТРЯБВА ОЩЕ ВРЕМЕ ДОКАТО НАУЧИ ИСТОРИЯТА НА ПЛОВДИВ. И ЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ НА ДЪЛБОКО, ХЛАДНО, ВЛАЖНО И ТЪМНО, ЧЕ НА ВСИЧКИ НИ ПИСНА ОТ ТОЗИ ПАРТИЕН СЛАГАЧ!

 • Разкарайте се

  Всички ще ви изринат, колко мандата изкарахте, хайде махайте се, Камен и сие и компаньонката, време за ходене

 • ДИВАТА

  ПРОСТИТУКАТА КАМЕН ШИШМАНОВ СЕ ПРИЮТИ ПРИ БАШ ГРУПАТА!ВЪН ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ,И ПСИХЯСАЛИ!

 • хахаха

  Какво става с "писателите" от ВМРО? Докато хвалеха К.Шишманов сега"ни в клин ни в ръкав" го хулят

 • ПОЕТ

  отговори на: хахаха

  КАМЕН ШИШМАНОВ БОКЛУКА С КЯ ЛИСТА БЕШЕ ИЗБРАН В ТОЗИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ?ХОРАТА ГЛАСУВАХА ЗА КМЕТА АТАНАСОВ ЗА ВМРО ,ЗА МОРАЛНИ ХОРА А НЕ ТАКИВА КАТО ПСИХЯСАЛИ БОКЛУЦИ И МЪЖКИ ПРОСТИТУТКИ

 • КЪМ ХА ХА ХА

  отговори на: ПОЕТ

  КАМЕН ШИШМАНОВ ПСИХОТО -КОЛКО ТИ ПЛАТИ ЗА ДА ПИШЕШ ТЕЗИ ПРОСТОТИИИ ---------- ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ,ЧЕ Е ВЪН, ИЛИ МОЖЕ БИ И ТИ СЕ ЗАНИМАВАШ ДА ГОНИШ ЧЕРНИ МАГИИ ,ДУХОВЕ, И ВРАЧУВАНЕ КАТО ШИШМАНОВА --------------------------

 • Браво

  Той си е крадец стрелец, не го бъркайте, а си е много подходящо в групата на проститутката Здравка от момичетата на Ванко1и баща му Главчев, една професионална к..., после станала Дани, имат си смъркачов, пълен екип, пълна група, затова всяка партия разбирайки за веселата Здравка яизгонва от редиците си, чудесно са се събрали, отдалеч да севиждат, отдалеч Пловдив ги разпознава,за първи пътясно и видно боклуци да се събират заедно

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм