Осиновена търси майка си чрез Фейса

Автор:
Понеделник, 08 Април 2013 17:57
Осиновена търси майка си чрез Фейса

Илияна Петерсон/28/ от Пловдив, осиновена като малка в Германия, моли пловдивчани в социалната мрежа да й помогнат да намери родителите си.

Момичето, което е било оставено в дом се обръща към всеки, който може да познае нея или близките й да сигнализира в страницата й във Фейсбук.

Тя дава описание на себе си, а данните за майка й се ограничават до това, че трябва да е на 48 години и да е ходила с музикант, който е и вероятния й баща.

Ето и текста на писмото:

Moля, всеки един дa сподели тoвa!

Здравейте, пловдивчани!

Пиша ви с наждата да открия човек, който е от Пловдив и може все още живее в този град.

Човека, който търся е рожденната ми майка, която на времето, преди 28 години по причини, които са ми неизвестни, ме е оставила дни след раждането ми за осиновяване.

Сигурно сега мнозина от вас се питат защо я търсиш?

Какво ще спечелиш като я намериш? Искаш да разбиеш живота й ли? Тя вече, както и ти си има семейство!.

За да ме разберете правилно, ще ви отговоря първо какво Не търся от нея.

Не търся възмездие, не търся обич, не търся материални облаги.

Искам от нея възможността да се срещна и да разговарям с нея, като порасналата и биологична дъщеря c биологичната си майка, която, като млада е решила или е била принудена от обстоятелствата да не ме отгледа.

От нея търся житейски отговори, които само тя може да ми даде.

Отговори на въпроси, с които всеки не осиновен човек разполага още от детството си, но които осиновените си задаваме цял живот, защото ни е била отнета възможността да знаем.

Да, това е, което бих искала от вас, които четете моята история- да ми помогнете да намеря и да се срещна с жената, благодарение на, която съм се появила на този свят. За жалост, не разполагам с трите й имена.

Въпреки това, някой от вас може да познава историята й, както аз познавам една жена, моя съседка, която преди доста години забременя и остави детето си за отглеждане и между другото, сега дълбоко съжалява за това и иска да си върне обратно детето, но е вече късно - изцяло е изгубила дирите му.

Приканвам ви да си помислите дали познавате жена от Пловдив на около 48 години, която на времето е забременяла, но си е оставила детето след раждането.

Светът е малък, тя може да била ваша приятелка или колежка, може да е ваша близка, позната, дори роднина.

Ако се сещате за тази жена, която през студентските си години е дружала с музикант в Пловдив. моля кажете ми как се казва или ми кажете как мога да се свържа с нея.

Както обясних, нуждая се да поговоря с нея.

Благодаря предварително на тези хора, които решат да ми пишат!

П. С. Висока съм 163-165 см, слаба, A+ е кръвната ми група, от 25 години ми излезе леко късогледство/0, 5 и 0, 75/, имам още музикална дарба.

Родната ми майка, баща или брат и сестра трябва да имат също.

Искам да помоля всеки един, на който тези данни му говорят нещо, да се свърже с мен, чрез страницата.

Благодаря на всички вас, които ще споделите моята история, с което ще ми дадете възможност може би да открия близките си.

Илияна

P.S Visoka sum 163-165 cm, slaba; A+ e kruvnata mi grupa; ot 25 godishna mi izleze leko kusogletstvo(0.5 i 0,75), imam oshte muzikalna darba.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм