Дядя Ваня начело на протест от 10 души

Автор:
Неделя, 31 Март 2013 16:54
Дядя Ваня начело на протест от 10 души

Рехав неделен протест от близо 10 души, воден за последно от Иван Бояджиев - дядя Ваня, който на 6-ти април изоставя събратята си и заминава на воаяж из Европа, се състоя в Пловдив.

По неколцина души от различни протестни течения минаха по обичайния маршрут от Главната до сградата на ЕВН на Христо Г. Данов.

На скромния митинг се събраха представители против преместването на Белодробна болница, за свобода на тв оператора Георги Сарай, които е в ареста за палеж на сграда на ЕВН арестуван заради клип с палеж на офис на ЕВН и срещу монополите.

Немощни викове Оставка и плакати Народът не преговаря съпровождаха протестиращите.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • Дядовият му

    А ми сега. Кой е балъкът Има ли все още съмнения кой организира "протестите за искането на оставка" на кметовете на ГЕРБ в страната и в частност в Пловдив? За всеки трезво мислещ пловдивчанин такива съмнения няма. Яхването на протеста срещу монополите от страна на БСП и воденето им под строй към общината им изигра лоша шега, защото отблъсна пловдивчани от протестите. Затова и през последните седмици излизат по шепа хора, а не както преди по десетки хиляди.
    Политическият хамелеон Николай Иванов преди време свика пресконференция, на която се обяви като безпартиен представител на няколко граждански сдружения и фейсбук групи и поиска оставката на кмета!?! Иванов е познат сред журналистите като бивш член на близката до БСП патриотична организация "Нова зора", както и кандидат за кмет на Пловдив на последните избори, където е събрал 72 гласа.

    Оказа се, че "безпартийният" все още не е скъсал пъпната си връв с партията майка БСП и вчера бе на конференцията на социалистите, за да гласува за подредбата на депутатската листа от Пловдив на "червените".

    Дано и останалите представители на протестите, които смениха улицата с кабинети, в които се готвят за предстоящите избори, не се окажат толкова "безпартийни", колкото и господин Иванов.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм