Симеон Пешов довършва Колодрума

Автор:
Вторник, 15 Януари 2013 12:52
Инж. Димитър Кацарски Инж. Димитър Кацарски

Консорциум от три фирми около Симеон Пешов - Главбулгарстрой София, Главбулгарстрой Пловдив и Водстрой АД София, е единствен участник в обществената поръчка за довършването на многофункционалната спортна зала на мястото на бившия Колодрум.

Това съобщи пред Plovdiv-Online ресорният зам.-кмет инж. Димитър Кацарски.

Очаква се Спортната зала на Пловдив да е готова в началото на юли.

Днес са отворени първите два плика - плик 1 със задължителните за участие документи, и плик 2 с техническите предложения, каза още Кацарски.

Ако те отговарят на изискванията, до края на седмицата ще се отвори и третият плик с паричната оферта за поръчката.

Ако обаче документите са непълни, се дава 5 дни срок на участника да компенсира евентуалните липси, поясни зам.-кметът.

Община Пловдив е обявила обществената поръчка без фиксирана крайна цена.

В поръчката обаче са заложени 1600 дейности, като изискването е по всяка от тях да бъде класиран участник, предложил най-ниска единична цена на дейност, каза още Димитър Кацарски.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • er

  tezi firmi postroiha bezplatno kushtata na ivan totev i negovia hotel sega im se vrushta jesta ......

 • Джони

  Много маскари има в тази държава, нали г-н "er"!?

 • Канар

  Преди време в този форум под поредната благославяща статия написах кой ще е “победителя“ в този “конкурс“ и сега разбирам че не съм сбъркал. Явно и тея са като онея...

 • кацарски

  уникални крадци!!!!!!! Вдигнаха данъците на пловдивчани зада могат да дават на правилните фирми, които да им дават зада има по 50-чка на всеки циганини от столипиново на изборите да гласуват за тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • SSD

  hei jonny zashto ne pitash totev koi mu postroi kushtata tova e sustata firma koito ste stroikolodrunma tova totev go kaza v edno intervu a za hotela e iasno postroen e bezplatno sega se vrushta jesta

 • SSD

  В нова къща ще се премести скоро семейството на кмета Иван Тотев. На информационната табела, окачена - както си му е редът, върху металната ограда, пише, че строителната площадка е открита на 1 март 2011 г., жилищната сграда е с височина 8,40 метра, а изпълнителят е фирма ГБС - Пловдив.

 • zashto

  2. Ситуационно залата „Колодрум” е завряна вътре в квартала /може да е „принос” на предишния гл.архитект на общинарите/. Очевидно е, че проектантския екип не е могъл да влияе на местоположението. Тогава какво му остава освен да се опита да търси цветна „сигнализираща” архитектура в констраст с околната среда. Опитът е сполучлив, фасадата е запомняща се, вижда се отдалеч от булевардите. Сигурно е било трудно да направиш, измислиш и промениш Колодрум в многофункционала зала. За Пловдив тази зала е напълно достатъчна и добре скроена без... и излишно маниерничане , а може би функционалност.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм