Висящи саксии и ново осветление по Главната

Автор:
Петък, 12 Октомври 2012 15:51
Висящи саксии и ново осветление по Главната

До Нова година нови, отрупани с цветя, стълбове за осветление ще допълнят колорита на главната пловдивска улица от площад Централен чак до подлеза при аптека Марица.

60-те стълбове – 30 двойни и още толкова единични, бяха доставени днес в двора на ОП Чистота и първата мостра от тях беше монтирана лично пред кмета инж. Иван Тотев, чиято е идеята за поредното разкрасяване на Главната.
Стълбовете са изработени в Испания, искахме възможно най-доброто за Пловдив, дано да хареса и на пловдивчани, отбеляза инж. Тотев.
Директорът на ОП Чистота Иван Стоянов съобщи, че започва изработката на фундаментите за стълбовете, а директорът на ОП Градини и паркове Стоян Алексиев допълни, че цветята в окачените саксии ще са петунии.

Енергоспестяващите електрически крушки също са с най-високо качество.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • :-)))

  Направо се просълзих от умиление.....

 • :-))

  Гледай да не напълниш нещо от възторг....

 • сладур

  Да не падне някоя висяща саксия върху главата на кметицата от централен, чееееееее кой ще стане после кмет на града и президент по-късно във времето!

 • мнение на народа

  абе хора народа е гладен ама много гладен и изобщо не го интересува как разкрасявате гладната улица в пловдив подобре кмета да види западащия бизнес в града мизерните заплати на хората и да вложи свободните пари в развитието на малкия и среден бизнес за да може хората да излязат от мизерията

 • Г-жа Бандерова

  Чеда,благодарение на младия,интелигентен,образован и креативен кмет,Пловдив вчв мери снага с висящите градини на Семирамида!Хвала!

 • Испанец

  Ние сме на върха на класацията .Германия ,Швейцария и Австрия ни дишат праха. Цветята ни са много подходящи за най-бедната страна в ЕС.

 • ........

  Нали и приближените до този кмет фирми трябва да имат ясла,вие пък..........,.ще се харчат едни пари на поразия до изборите,а народът да мре.

 • Граждани на Филиполол, вие сте съвсем изтрещели - със сигурност цветята не само не ви пречат, ами са красиви. Какъв ви е проблемът? Кметът да ви намери работа, да заповяда на работодателите да наемат още хора, вместо да съкращават, да вкара милиарди от Ал Кайда може би? Ами прави се възможното, а не фантасмагориите на предишния кмет. На който не му харесва, може да не вдига глава към саксиите, да гледа плочките и те са нови в продължението на Главната. Айде по спокойно и разумно, Пловдив е далеч по-добре от много други областни центрове! Просто се разходете насам натам и ще го видете. Ама сега пък да не кажете нямаме пари за разходки. И това ли кмета да оправи?

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм