Каназирева: ГЕРБ да не изтърват Гърневски

Автор:
Четвъртък, 29 Март 2012 15:49
Каназирева: ГЕРБ да не изтърват Гърневски

Господин Гърневски, управляващите от ГЕРБ трябва да са много внимателни да не ви изтърват, защото виждаме че от мнозинството няма кой да стане и една дума да каже.

С тази реплика Дани Каназирева се обърна към лидера на ДСБ и общински съветник от Синята коалиция Спас Гърневски, след като той дръпна емоционална апологична реч в защита на фондация Рома на Антон Карагьозов.

Гърневски обясни защо трябва точно неправителствената организация на Антон Карагьозов да получи 750 000 лева за 3 г. за делегирана от държавата социална услуга Откриване на център за обществена подкрепа.

Освен ГЕРБ, и г-жа Донка Гърневска трябва да внимава да не го изтърве, подметна в типичен хумористичен стил председателят на ОбС Илко Николов.

Гърневски пък галантно благодари на Дани Каназирева и заяви, че оценява високо факта, че е получил комплимент от жена като нея.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (23)

Покажи предишните коментари
 • Запознат

  Мирослава е некадърна, слагачка, тормози си подчинените по крайно гнусен начин и е абсолютно некомпетентна за поста, който заема!

 • Левочевския пръч

  Драги Хане, извинявай за предположението, нека да приемем, че аз не съм схванал смисъла на постинга ти и не съм доловил сарказма в него. Пожелавам ти винаги да изказваш смело своята гражданска позиция и да се пазиш от лицемерието на някой политици, които спечелиха половин милион гласа, говорейки против партиите, а сега правят партия и се готвят да атакуват Парламента.

 • Шофьор

  Абе, гербераст смотан! Кой е кадърен при Маминия? Розмарин Петков ли? Или Жорето Титюков? Стефан Стоянов ли? Оная патка Мирослава Сукарева дето се прави на юрист? Деница Чингарова ли дето и тя се прави на юрист, а не знае на кой свят се намира. При това незаконно я назначиха началник на отдел Общински имоти. Или Ангелина Топчиева? Или тройкаджията Илиян Иванов? Къде са му кадърните на Мамин Тотю! А изгони над 350 доказали се служители! Хайде от тях 30-40 да са били некадърни или политически назначения на БСП и ВМРО, но тристата бяха дългогодишни служители с опит изкарали мандатите на четирима кмета!

 • клиент

  Ако от тези 350 имаше кадърни, щяха още да работят. А ти шофьорче си карай таратайката. Животът е колело.

 • ......

  Некадърни управници си имаме в този мандат,преглътнете и си признайте,Вие дето чакате от трохите,а Вие,дето изгубихте–ТЕРМИНАЛ 1и2.Дано да е останало нещо от Пловдив след 3 години......

 • ---

  прав си, ама не само некадърни ами парцали, тая до оня ден обслужвала персонала на Ванко1 и сега сложила костюмче, тоя град Пловдив ........съвсем защитен от проститутки, ще вземе да се спука вече - защитата почва да прелива

 • ---

  тая вече е ясна нищо ново под слънцето, тъпа и проста пачавра от клуба на Комина,

 • ...

  Ако хората не бяха толкова бедни, и поради тази причина не бяха се подлъгали да гласуват за ГЕРБ срещу два пъти по 30 лева, сега този дебат нямаше да се води.

 • Наско-праско

  Плащат си за изборите за това е цялата работа. Тази организация това прави, търгува с влияние сред ромите. Много от тях гласуваха за ГЕРБ. Защо?

 • града се променя за добро

  да, ама Пловдив видимо се променя и това го прави Тотев и неговите млади и нови хора, а плювката Здравка да си плюе - това е усвоила от Комина

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм