Още 750 000 лв. за фондация Рома

Автор:
Четвъртък, 29 Март 2012 14:41
Антон Карагьозов - новият силен в Пловдив Антон Карагьозов - новият силен в Пловдив

Още 750 000 лв. гласува Общинският съвет за фондацията на Антон Карагьозов - Рома.

Парите този път се дават от социалното министерство по европроект за откриване на социална услуга Център за обществена подкрепа за срок от 3 години.

Опозицията в ОбС поиска да се обяви конкурс, който ще определи изпълнителя на социалната услуга - делегирана от държавата дейност.

Мнозинството на ГЕРБ, ДПС и присъдружни твърдо отказа.

То събра 26 гласа, срещу бяха 11, а 4 се въздържаха.

Така парите ще отидат директно при фондация Рома на съветника от ДПС Антон Карагьозов.

Самият той чинно изтърпя и гласуването на тази точка отвън пред залата, но с ухо, долепено до вратата.

Преди това в кулоарите на ОбС Дани Каназирева го призова да си подаде отсавката от комисията за конфликт на интереси.

Ще я подам, изрази готовност Антон Карагьозов.

След 30 секунден размисъл обаче той заяви:

Първо трябва да питам.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • Автомонтьор

  Завършилия автото е Иван Борисов Тотев, чийто баща Борис Тотев е алкохолик, известен в квартала, с това че съпругата му Роза и майка на Мамин Ваньо му дава по само 5 лева на ден, за да не пие повече от две бири, за да може да се прибере в къщи!

 • ББ

  Тоя нещастник Карагьозов как не се налапа.Ама не е виновен ,този,който яде баницата,трябва бая да е заделил от залъка си за маминото момче.Преди уволняваше циганите,сега ги уважава и назначава.

 • ...

  Ей, ГЕРБ позлатиха циганите. Това се казва плащане за мчнозинство в Съвета.

 • комитата

  Ужасяващо........Тази сума май се равнява на издръжката и на трите Пловдивски Дома за деца лишени от родителска грижа.....както се казва коментарът е излишен........На някой да не му е ясно,че 90% от тези пари ще се откраднат , а останалите 10% ще отидат за реклама и описание на голямото предстоящо НИЩО .........Прав беше Доган за обръчите от фирми и фондации около всяка партия...Прав беше и когато нагло заяви,че той/ разбирай партиите/ разпределя финансовите порции.....И всичко това на фона на кризата ,в която тепърва навлизаме и върху тапета на издънения бюджет в НОИ и недофинасираната ни здравна система....Остава открит въпросът... какво плащат с тези пари на данъкоплатците управляващите-предстоящите или миналите избори.....Защото сервилниченето и заиграването на всички партии с ромите
  е с една единствена цел - купуване на гласовете им за изборите....Каква ти тук обществена подкрепа за
  интеграция.....точно обратното, г-да български политици...с такива непрозрачни и спекулативни финансирания подпомагате тоталната циганизация на българите и превръщате страната ни в територия....

 • citizen

  768 000 лв е точната сума по този проект,това са само по единия ,вчера му беше гласувано и още 390 000 по друг,така че за една сесия фондация Рома се уреди с милион и сто хиляди лева...ГЕРБ спечелиха,като плюеха по ДПС,сега халал да им е на всички гласували за тях-получават коалиция ГЕРБ-ДПС-Честито!!!!!!!
  Докога ще търпим това?Скоро ще се налага на нас българите като малцинство да ни дават пари,че с тая интеграция те ще станат доста повече!

 • Йоцо

  Тримата общински съветници,ще си поделят по 50-60 хил.лева.От 40000 гласувани миналия път взеха по 5.Бранимир не може да диша без мирис на пари.

 • 11

  Нужно е да има конкурс, това е законно положение. Има и други фондации. Защо точно тази е спечелила огромната сума пари по европроекта.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм