2-ри гребен и Наредба за Капана ще има

Автор:
Понеделник, 05 Март 2012 13:01
2-ри гребен и Наредба за Капана ще има

Наистина съм много притеснен от това, че близо една трета от гражданите в нашите обсъждания за състоянието на Капана, казаха то да си остане същото, обяви кметът Иван Тотев.

Ако една трета от пловдивчани искат да си остане същото състояние - това е проблем.

Това състояние в Капана категорично не е това, което всички трябва да искаме да бъде и това не показва един добър развит град, смята градоначалникът.

Защото ние ще направим наредба. Не очаквам никаква съпротива.

Искам да ви кажа в тоя мандат как ще се работи. В тоя мандат ще се работи по следния начин: взема се управленско решение, прави се съгласуване със съответните експерти, чува се мнението на гражданите, коригира се управленското решение.

Но в никакъв случай управленски решения, за които администрацията смята, че са правилни, има дългосрочна визия и попадат в дългосрочна концепция за развититето на Пловдив, няма да бъдат премахнати, затова че някой не иска, разгорещи се кметът.

Включително и втори Гребен канал - колкото и пресконференции да има, колкото и екозащитни организации да дойдат, колкото и птички да се изброяват и снимат, ние втори гребен канал ще направим, защото той гарантира устойчовото развитие на Пловдив, непреклонен е Тотев.

И да отидат там да видят храстите, за които се твърди колко невероятни дървета са, защото аз вчера бях там и видях само саморасляци, пренебрежително коментира кметът.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • пловдивчанин

  ДА КМЕТЕ БЕТОНИРАЙТЕ ВСИЧКО И ГО НАПРАВЕТЕ КАТО СЛЪНЧЕВ БРЯГ.ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕДЯТ ДЕЦАТА НА АСФАЛТА И ЩЕ ЧЕТАТ ПО КНИГИТЕ ЗА ПРИРОДАТА

 • asen

  az sam za vtori greben kanal,super shte e.. ama da ne zabravqt i PUP-a za smirnenski 3,koito e tochno do grebnata,che go chakame 15 godini!!! te shte se nalapat sas grebnata a nie koga shte si prodadem zemite...?

 • na6enec

  За какво ви е втори гребен канал? Града тъне в дупки, мръсотия, кръпки и псевдо тротоари! Как един управляващ няма да направи нещо необходимо за хората, а само пилеят парите ни! Докога бащиците от Общинския съвет ще се крият като щрауси вместо да ръководят кмета както е по закон? С такива проекти града ще изпада още в класациите и ще се срива имиджа му.

 • 50lvrazhodi

  http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=908604

 • 666

  Кмете гледайте другите две трети. Те искат промяна. Направете Капана, така сякаш вие управляващите живеете там. Тогава и от Капана ще имате много нови гласоподаватели.

 • 666

  Тези които не искат промяна в капана или никога не са посещавали този квартал и не знаят за какво става дума или са пълни гьотферени и да ги пуснеш на стадиона в коматево пак ще им хареса да 99% от жителите на квартала искат промяна и то тотална относно паркирането , чистотата осветлението и охраната-не знам защо но има един трафопост зад халите който се ползва от клиентите на нощните заведения като тоалетна сигурно това харесват другата една трета от "Пловдивчани" мизерията и вонята...

 • 777

  То с такъв Кмет, Пловдив отново загуби! Не случайно,Пловдивчани са го нарекли "МАМИН". Всяко нещо което предлага, е или неуместно,или неудачно, или непроверено и много спорно,или ненужно.На всичкото отгоре, буквално тропа с крак, уедря с юмрук,крещи и ръси простащини и недопустими за неговият ранг "бисери",без да се замисля!
  Кмете, времето тече!Това, че резилиш себе си, на всички е известно и не им пука. Резилиш обаче и тези ,които те предложиха за този пост. Да не стане така, че да бъдеш първият и вероятно единствен, пометен от всенародната любов и то преди края на мандата си?
  Запомни, че всяко правило ,си има своите ИЗКЛЮЧЕНИЯ!

 • 111

  Аз искам промяна в капана!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм