5 гърмят в Южен, Елена под въпрос

Автор:
Неделя, 15 Януари 2012 13:29
5 гърмят в Южен, Елена под въпрос

След като си направя анализ на структурата и видя какви са квалификациите на всеки от служителите, ще реша дали съпругата на бившия кмет Елена Атанасова ще остане на работа или не.

Това заяви районната кметица на Южен Павлинка Кацарова, от чиято администрация след преструктурирането се съкращават 5 щата.

Предложението влиза на сесия на 19 януари.
Според него точно с една бройка намалява дирекция Стопански дейности, където работи Елена Атанасова.

Самата дирекция се слива с Финанси и адиминистративно обслужване.

Кацарова уточни, че Атанасова за нея е служителка като всички други и досега тя никога и по никакъв повод не е коментирала работата й.
Дори нe зная какви точно са задълженията на Атанасова в Стопанска дирекция, има си шеф, който й поставя задачите, каза Кацарова пред Plovdiv-Online.
Тя заяви, че не са верни публикациите в пресата, според които тя се е заканила, че ще освободи съпругата на екскмета.
Когато дойдох, цялата структура бе в насипно състояние.

Правя 2 дирекции с по 3 отдела и работеща структура, коментира още Кацарова.
Тя заяви, че обединява в един досегашните 3 щата - на куриер, шофьор и домакин.

Освен това има двама-трима служители в администрацията, на които сега предстои да се пенсионират, съобщи Павлинка Кацарова.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (13)

Покажи предишните коментари
 • балък

  Госпожа доцентката може нищо друго да не направи, но Елена Атанасова няма да остане на работа.
  Колко директори и инспектори сами напуснаха докато беше началник на РИО? Колко изгони след и чрез проверки?
  А и знаете ли в момента все още ли е Началник на РИО в отпуск или вече не е?

 • учител

  За щастие на образованието, Павлинка Кацарова беше освободена от министъра и повече не може да се върне на стария пост. Е, освен ако не се яви на конкурс отново. Този път може да го спечели от трети път. Защото миналия път трябваше да се напъва два пъти. тя така ги може тези неща.

 • "J?G>0:>>@6

  Право на Мавлинка Мацарова е да решава от колко хора се нуждае кметството и да проведе необходимите реформи.

 • жител

  Божеее,слез си прибери вересиите!!!! От три години ми се изчерпаха възклицанията за това недоразумение доцеНката(както държи да я наричат) Ама добре,че дойде тя,бе хора,да оправи насипното състояние на структурите и отделите(разбирай да уволни тези,които няма да ѝ дават рушвети и да назначи свои хора,които ще ѝ лижат подметките).Колкото до жената на Славчо,да бяга надалече и да си лее куршум.Има кой да покаже пълната некомпетентност на въпросната госпожа,голяяяяям специалист по мерки и теглилки(да си оправи нейните спешно,че са гномски).

 • asdfty

  да бе да

 • директор

  не е освободена,още си е шеф на рио,остава си ше ф на рио завинаги

 • друг директор

  Е,не е завинаги,докато падне ГЕРБ от власт,да не мислите,че ще векуват(пък знае ли се???? с тези мутанти)

 • Тотев

  Иван Тотев : Няма да има масови уволнения в общината, ако спечеля изборите
  26 октомври 2011 09:15 | Предизборен щаб |

  В през последните дни получавам многобройни сигнали от служители на община Пловдив, че представители на партийните ръководства на управляващата в момента коалиция от ВМРО-НИЕ и БСП упорито тиражират слухове в общинската администрация и общинските предприятия, че след победата на ГЕРБ в неделя на балотажа ще има чистка и едва ли не масови уволнения в администрацията, това заяви кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев. Той категорично опроверга тези слухове и подчерта, че ГЕРБ е партия, която търси градивното и ще използва потенциала, опита и възможностите на всеки служител в името на развитието на града.
  Искам да успокоя всички служители в администрацията на община Пловдив, че тези слухове са безпочвени, целят извличане на политически дивиденти и нямат нищо общо с реалността. За нас е важно да сменим политическия модел на управление на общината. В моята работа и като кмет на район „Източен", и като областен управител съм работил много тясно с общинските експерти и от опит знам, че в администрацията на Пловдив работят доказани професионалисти, подчерта Иван Тотев. Той уточни, че когато отправя критики, те са насочени към тези, които вземат политическите решения. ГЕРБ ще промени начина на управление на община Пловдив и ще използва потенциала на служителите в администрацията и по този начин ще реализира своята програма, подчерта кандидатът за кмет от ГЕРБ инж. Иван Тотев.

 • отвратена

  Отивам да повръщам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • ...........

  Ама ей гнусна пача долна, тая администрация работеше много добре преди ти да се намесиш и да развалиш всичко

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм