Каназирева – дясна ръка на Кунева

Автор:
Петък, 13 Януари 2012 19:20
Каназирева – дясна ръка на Кунева

Председателят на Съюз за Пловдив /СП/ Дани Каназирева е основният двигател на създаващата се в Пловдив структура на сдружение България на гражданите /БГ/ на Меглена Кунева.

Формуляр-заявление за записване в сдружението се раздават в офиса на СП, а членове на СП агитират за него.

Това разказаха пред plovdiv-online източници от местни партийни централи, на които също е предлагано членство в БГ.

Самата Дани Каназирева отказа да коментира дали тя ще е представител на сдружението за Пловдив.

Председателят на СП обаче не отрече, че от самото начало е симпатизирала на бившия ни еврокомисар Меглена Кунева и е заявила подкрепата си за нея.

Помогнали сме с всичко, с което можем, включително и сме събирали подписи за регистрацията на  Меглена Кунева за президент, а Вихра Ерамян, общински съветник от СП, бе член на комитета, каза Каназирева.

Припомняме, че председателят на СП бе на първия ред при учредяването на инициативния комитет в Пловдив за издигането на кандидатурата на Меглена Кунева за президент.

Самата Кунева остана трета в надпреварата.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • ---

  le-le kolko e zakasal grada - nqma hora i kakvo se predlaga

 • 32

  Ако я прекръстят България на мошеничките ,може и Капон като почетна членка да включат. :'(

 • София - Европа

  Здравке ако си умна използвай Кунева и право в София - отивай - там има неограничени възможности - в Пловдив ще ти пукнат балона

 • Доктор Хаус

  Отново Дани Каназирава е вярна на себе си. Ако нещо задължително може да и се признае, това е, че по великолепен начин използва метода на ракетата-носител. В биологията този метод е известен като паразитология. Паразитологията е наука за паразитите, взаимоотношенията им с гостоприемника и околната среда и предизвиканите от тях заболявания.
  Паразитизмът е широко разпространен в животинския свят. Ако се съди по политическото поведение на Дани, очевидно е разпространен и в човешкия. Това момиче е решило, че ще направи политическа кариера изсмуквайки каквото може и откъдето може без всякакви скрупули и зъдръжки.
  Напомпена финансово от БСП среди в началото, не се посвени в изборната утрин на местни избори 2011-та открито да им се подиграва. И то по доста циничен начин. Източвайки цялата група на ГЕРБ, договаряйки финансови условия в качеството и на председател, през първата година на предишния мандат, ги заряза когато видя, че се усетиха и че това повече няма да и се позволява. След това скочи на гостоприемника В. К. Демонстрирайки похвати овладяни в едно популярно пловдивско заведение от средата на 90-те успя чрез него здраво да капитализира източеното от БСП и ГЕРБ.
  След това се впи в гостоприемниците от ВМРО-НИЕ. Хайваните от "Гладстон" дълго време си мислиха, че оставяйки я в общината да печели чрез тях, ще могат да разчитат, че ще цепи ГЕРБ на изборите, както и че ще им бъде лоялна. Когато видяха, че цялото и поведение и кампания е насочена към електорални групи симпатизиращи на тях и БСП, вече бе достатъчно късно за всякаква ревизия на жестовете. Което в крайна сметка им изяде главата. Както впрочем и на БСП.
  Като цяло в отношенията и към различните гостоприемници условности при нея няма. Важното е да се вържат, да могат да си го позволят, както и след това бързо да забравят, че могат да разчитат на насрещна лоялност.
  Сега наред е Миглена Кунева и новата и формация. Данините мереци са видими. Защо да не вземе да стане един депутат, например. Щом от едно съветничество с помоща, разбира се, на различни гостоприемници се кумулира ресурс от такъв характер, какво ще е ако скочи на национално ниво. А защо да не скочи. Както сочи науката биология: Паразитът се храни от тялото на различни организми. Лошото е, че както добавя пак същата наука, проблема е, че и много им вреди. Но, това за Дани не е проблем. Важното е да има гостоприемници. И задължително с възможности. Колкото до вредите, както е видно от БСП, ВМРО-НИЕ, че и ГЕРБ, очевидно преживяването не е било чак толкова неприятно. Ако се съди по тях и науката понякога преувеличава. Пък била тя и биология.

 • има време за всичко --- д-р Хаус

  правилен коментар - но всяко нещо има край - когато се стигне до преиграване и балонът болезнено - изсвистява и пук - откъдето си дошъл и пак се виждаш там - това е законът на природата и божият закон - всичко с времето си - вече е познато поведението й - скучно е

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм