Войводи от Тракия отиват при Славчо

Автор:
Понеделник, 09 Януари 2012 08:15
Войводи от Тракия отиват при Славчо

17 души напускат анблок организацията на ВМРО-БНД заради несъгласие с начина на вземане на решения и политиката на местно ниво.

Сред 17-те са всичките 15 члена на организацията на ВМРО-БНД в Тракия, момиче от младежката структура на партията на Каракачанов и още един член на градската.

Поне половината от 17-те войводи се очаква да последват примера на бившия председател на районната структура Траян Узунов, който бе изключен от партията през ноември, и да се запишат във ВМРО-НИЕ.

Все още не съм провел разговори с представители на ВМРО-НИЕ.

Вероятно ще го направя, но искам да съм сигурен в решението си и не искам да действам на парче, заяви за plovdiv-online Траян Узунов.

Той обяви, че решението за изключването му е обжалвано на ниво областна организация, но каквото и да реши областното ръководство за него няма значение, защото той твърдо е решил да не работи със сегашните шефове на ВМРО-БНД.

Очаква се секретарят на стурктурата на войводите в Тракия Цветан Чолаков да внесе официалното масово заявление, в което са изброени причините за напускането на 17-те войводи в централата на ВМРО-БНД в ранния предиобед и да го предаде на градския лидер Стоян Беров или на областния координатор Александър Сиди.

Решението за масовото напускане е било взето на събрание още преди Нова година, но реализацията му била оставена за след празниците, поясни Узунов.

С повечето членове на НИЕ живеем в един квартал и се виждаме непрекъснато, но същото важи и за областния координатор на ВМРО-БНД Александър Сиди, който живее в същия квартал.

Така Траян Узунов отговори на обвинението на Сиди, че  никога не е прекъсвал връзките си с хора от ВМРО-НИЕ.

Никога не съм поддържал връзка с когото и да е от ВМРО-НИЕ, дори телефонът на този човек, за когото ме обвиняват, че съм се срещал, е сменен от 1 година и аз нямам новия му номер, каза още Узунов.

Структурата на ВМРО-БНД в Тракия е с временно ръководство, начело на което е Гиньо Матев, общински съветник и бивш зам.-кмет на района.

Припомняме, че през ноември при баталиите около Траян Узунов от районната структура в Тракия изпратиха до Plovdiv-Online специално становище, в което остро критикуваха политиката на пловдивското ръководство на ВМРО-БНД.

В знак на несъгласие тогава оставка подаде секретарят на пловдивската организация и шеф на Предизборния щаб на ВМРО-БНД Кузо Божинов.

Той обаче декларира пред Plovdiv-Online, че твърдо остава във ВМРО-БНД.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (15)

Покажи предишните коментари
 • Alex89

  Нека никой не забравя - Никой не е по-голям от организацията! От идеите й, от целите й. Пътят може да се променя, но крайната заветна цел е една! Силна, здрава и обединена българска нация!

 • Андро

  Ха-ха-ха! Буря в чаша вода! Кой изобщо тия ги брои за сливи!

 • БАЙРАКТАРОВ

  ЯВНО СА ПО-ГОЛЕМИ ЛАПНИШАРАНИ ОТ СЛАВЧО.

 • Ония

  Май май всичко е решено. Сега остана местата на Тракийци да бъдат запълнени от роднини на местните наложени величия. Да живей Краси да живей ВМРО-БНД и неговите издънки. Жалко но факт , каквото беше запазено и възстановено след разцеплението си отиде и изчезна.

 • severnata kula

  До когато Каракацанов не напусне ВМРО-БНД,и по този начин няма да има обединение между ВМРО-БНД и ВМРО-НИЕ.ВМРО трява да е единна и не разделена и да я води между двама войводи и те са:ПЕТКО АТАНАСОВ или СЛАВЧО АТАНАСОВ,трява да е новият Председател на обединното ВМРО.;)

 • Илко

  ПЕТКО АТАНАСОВ и СЛАВЧО АТАНАСОВ СА ПРЕДАТЕЛИ И СЛУЖБОГОНЦИ,РАЗЧИТАТ НА ВЯРАТА, МОРАЛА И Т.Н........., ЗА ДА КТАДАТ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА НИЕ

 • Илко

  Траян Узунов - АЛКОХОЛИК

 • Бабето

  То той като Стоян Беров

 • Бисер

  Хей забравихте и хубавото момченце Александърчо . Я и на него да лепнем етикета алхо шпага.))

 • Диамант

  Като лепите етикети и хвърляте обвинения,си напишете имената,защото аз пък казвам,че това е един човек ,на който Каракачанов е платил да плюе,ама да го беше пратил на курс по български език по–добре!!!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм