Титюков хвърли инвалидите на Държиков

Автор:
Четвъртък, 05 Януари 2012 16:54
Титюков хвърли инвалидите на Държиков

Не се издават карти за безплатно паркиране за инвалиди в Синя зона, алармираха читатели на plovdiv-online. 

Георги Титюков, в чийто ресор са социалните дейности, обаче прехвърли топката на зам.-кмета по транспорта Александър Държиков.

Той отговаря за паркирането, а пропуските за безплатно паркиране на инвалиди ще бъдат подписани, когато бъде окончателно готова концепцията за паркиране в централна градска част, оправда се Титюков. 

Според Титюков до момента са издадени над 900 пропуски на инвалиди, но не знаел за какъв период става дума. 

Сега 10 човека ме чакат за оперативка, утре ще проверя колко заявления са подадени и не са удовлетворени, измъкна се зам.-кметът. 

Картите се издават по европейски образец и важат за маркираните за инвалиди места в цяла Европа.

Според изискванията на въпросния пропуск имат право всички, които са с трайно намалена работоспособност 50% и над 50 на сто и живеят в  Пловдив.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • 111

  БРАВО ТИТЮЧЕ, ПАК СИ ИЗМИ РЪЦЕТЕ С НЯКОЙ ДРУГ. ТИПИЧНО В ТВОЙ СТИЛ, ЗА ИНВАЛИДИТЕ ТИ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА ДЕТО Я ПОЛЗВАШ ЗА ШЕФКАТА НА КОМИСИЯТА ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА НАНРКОТИЦИТЕ - ПЕТЯ;D;D

 • ТОТЕВ

  ЕДНОТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ДРУГОТО. ТЕЗИ ПРОПУСКИ ВАЖАТ ЗА ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ И С ТЯХ МОЖЕШ ДА ПАРКИРАШ НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО ИМА ОПРЕДЕЛЕНИ МЕСТА ЗА ИНВАЛИДИ. ПРОПУСКИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗДАДАТ НА ВСЕКИ ИНВАЛИД, КОЙТО ОТГОВАРЯ НА УСЛОВИЯТА. ТОВА Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ТИТЮКОВ, КОЙТО Е ЗАМ. КМЕТ И ПО СОЦИАЛНИТЕ ПОЛИТИКИ. А ЗАМ. КМЕТ ДЪРЖИКОВ ТРЯБВА ДА МАРКИРА ТАКИВА МЕСТА В ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ, НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ТОЙ ОТГОВАРЯ ЗА ИНВАЛИДИТЕ.

 • Депутат

  ТОТЕВ докога ще го държите на работа този Този не става дори и за метач по улиците

 • димо димов

  имаме достоинство господа от общината

 • noname

  до кога този некадърник и алчен мошенник ще ни гледа от някоя топла общинска служба? Явно наистина партийката му /той и Костадин Георгиев- бидона/ имат договорка с герб за послушание.......

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм