Павлинка Кацарова: Илко Илиев влиза в ролята на арменския поп

Автор:
Петък, 03 Септември 2010 18:06

plovdiv-online 

ImageСтаваме свидетели на ситуация, в която всеки, който има проблем в Пловдив, се обръща към Илко Илиев, а той умело влиза в ролята на арменския поп.

Това заявява зам.-председателят на групата съветници от ГЕРБ в ОбС Павлинка Кацарова по повод изнесената във в. Марица информация, че работи на два трудови договора - към Технически университет и като директор на Регионалния инспекторат по образованието.

Илиев свика е спешна пресконференция, на която да оповести и пред други медии вече съобщеното от Марица.

Що се касае до публикувания сигнал относно двата трудови договора, искам да подчертая, че  Законът за държавния служител ми позволява да работя като преподавател във ВУЗ и всичко е консултирано с юристи, казва в отговора си Кацарова.

Наблюдаваме вече повече от година атаки на БСП и ВМРО-НИЕ срещу мен, които са в отговор на твърдата ми позиция относно злоупотребите и немощта на общинското управление.

Последната ми принципна позиция относно договора с горивото явно ги е накарала да не могат да спят вечер и наблюдаваме поредното действие от постановката: „Илко Илиев - Арменски поп”.

Тези действия няма да ме изплашат по никакъв начин и ще продължа да отстоявам принципните си позиции като общински съветник.

Атаките срещу мен, които в последните дни са непрестанни, целят да отвлекат общественото внимание от неудобни за управляващите от БСП и ВМРО-НИЕ теми като „Пълдин туринвест” и сделката с горивата и от позицията ми като общински съветник по тези проблеми, завършва Павлинка Кацарова.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм