Любозар Фратев метна камъни по Петко Атанасов

Автор:
Сряда, 18 Август 2010 15:22

Славчо с як метан пред Васил Божков за бул. България

Тротоарите по булеварда се оказали по-широки, гълтат нови 300 шиша 

Веселина Бонева

ImageТо не беше булевард България, не беше булевард Южен, не беше булевард Руски, не беше булевард Марица-юг – навсякъде изскачаха проблеми и то все в ресора на един и същи заместник кмет.

Това обяви Любозар Фратев /ДЕР/ по време на дебатите за отпускането на допълнителни средства за довършването на бул. България, като хвърли камъни в двора на председателя на ВМРО-НИЕ и доскорошен зам.-кмет по имотите Петко Атанасов.

С 28 гласа за, 1 против и 3 въздържали се предложението за допълнителни средства за бул. България се прие.

Така заради неочаквано оказалите се по-широки от предвиденото тротоари по булеварда общината ще отпусне още 660 хиляди лева, като половината от тях са именно за тротоарите.

420 хиляди от необходимата сума се пренасочват от парите за ремонт на Руски, а разликата ще се покрива от други пера. 

Докато течеше гласуването, Сузана Николова /ГЕРБ/ и кметът Славчо Атанасов бяха захвърлили томахавките от сутринта и сладко-сладко си приказваха един до друг на трибуната.

Добре, че един човек, чието име е Васил Божков, оттегли жалбата си в Комисията за защита на конкуренцията, иначе бул. България и досега щеше да е разкопан, обяви след това от трибуната Славчо Атанасов.

Припомняме, че най-богатият българин Васил Божков обжалва резултатите от конкурса за ремонта на бул. България, но след среща с кмета Атанасов оттегли жалбата си от КЗК.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм