Валери Симеонов отстреля фантазиите на Бареков

Автор:
Петък, 11 Декември 2009 12:47

plovdiv-online

ImageНе желая да коментирам глупостите на Николай Бареков, който според мен няма качества нито на журналист, нито на политик, а още по-малко на политически анализатор. Това заяви пред plovdiv-online собственикът на телевизия СКАТ Валери Симеонов по повод твърденията в сайтовете на ексводещия в бТВ, че под ръководството на неуспелия претендент за лидер на ВМРО - кмета на Пловдив Славчо Атанасов, част от воеводите правят партия, близка до ТВ СКАТ.

Утре Бареков може да каже, че ще създавам формация с Осама бин Ладен, и това ли трябва да коментирам,  попита риторично Симеонов, който каза, че никога не е уважавал бившия водещ на бТВ и го смята за преходно явление.

Аз нямам личен конфликт с лидера на Атака Волен Сидеров, каза още собственикът на ТВ СКАТ по повод разрива между тях.

За мен въпросът е принципен - не може да подведеш 400 000 души с едни идеи, а след като влезеш в парламента, да ги поднесеш на тепсия на друг политически лидер. Това е пълна подмяна на принципите, заради които хората са гласували за партията, категоричен е Симеонов.

Той е наясно, че нито Атака, нито Волен Сидеров щяха да съществуват, ако не е била неговата подкрепа и трибуната на телевизия СКАТ. Самият лидер на Атака обаче бил на мнение, че е постигнал всичко съвсем сам

Валери Симеонов поясни, че засега не смята да създава нова партия нито със Славчо Атанасов, нито без него.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм