Ананощев отказал на Учкунова в подписка за почетен гражданин

Автор:
Сряда, 15 Юли 2009 22:14

ImageВременният шеф на Онкодиспансера доц. Никола Ананощев избегнал да се подпише в подписка, която най-възрастната съветничка в ОбС д-р Лилия Учкунова (ВМРО) е пуснала сред пловдивските здравни заведения, да бъде удостоена със знанието почетен гражданин. Учкунова, която е на преклонна възраст, но уреди брат си да стане шеф на протокола в общината, беше сред поддръжниците на доцента за управител на диспансера, през който минават годишно поне 20 млн лева.

Сега обаче Ананощев бил раздразнен от акцията на кмета Славчо Атанасов, който най-искрено обяви, че няма да пусне постоянен договор на доцента, докато не мине прокурорската проверка в Онкото. В същото време срокът на временния договор на Ананощев изтече и той е използвал отпуската на Славчо Атанасов, за да лобира казусът да влезе на сесията в четвъртък, разбра plovdiv-online.

Със смелия си ход против Учкунова обаче, Ананощев може да си подлее вода, коментират из лекарските среди. Бабето коли и беси, де що е в бяла манта или бял панталон, бъзикат се лекари в общински здравни заведения. Те обаче прибавят, че доцентът не е за подценяване. Стар кадър от комунистическо време, Ананощев може да се включи в подписката на самата сесия и за обърне нещата в своя полза.

Още по казуса - ТУК.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм