Кандидатите на ГЕРБ обещаха да работят за Пловдив

Автор:
Неделя, 21 Юни 2009 20:00

Image

Като народен представител искам да ви докажа с работата си, че депутат не е мръсна дума. Искам да ви докажа, че хората, които избирате, могат да работят за вас, а не против вас. Това заяви пред повече от 4000 човека на Античния театър мажоритарният кандидат на ПП ГЕРБ за народен представител от Пловдив-град Менда Стоянова. Тя призова на 5-ти юли всички да отидат до избирателните урни и да упражнят конституционното си право на вот.

Image
Менда Стоянова и Иван Тотев
От своя страна водачът на листата на ГЕРБ за Пловдив-град инж. Иван Тотев благодари за подкрепата на изборите за Европейски парламент и изрази надежда, че след две седмици изборният резултат на ГЕРБ ще се увеличи. Видео-визитката, която вие видяхте, е правена преди десетина дни. От тогава се случиха много неща в район "Източен", на който аз съм кмет. От тази трибуна искам да заявя, че район "Източен" не е затворена страница за ГЕРБ. Ние след две седмици ще се върнем там по-силни от всякога, категоричен бе Иван Тотев.

Аз като пловдивчанин и като всички вас обичам града си. Една от основните ми цели като народен представител ще е да накарам държавата да започне да се грижи за града ни, защото пловдивчани го заслужават, заяви водачът на листата за Пловдив-град Иван Тотев и предизвика бурните аплодисменти на хилядите присъстващи.

Най-важното в нашата листа е, че всички сме пловдивчани. В  Пловдив ГЕРБ за разлика от другите партии направи листа с хора, които са родени в Пловдив, израснали са в Пловдив и работят в Пловдив. Така че ние знаем какво искаме за Пловдив и знаем как да го получим, каза още Иван Тотев. Той представи всеки един от кандидатите в листата. От това представяне стана ясно, че в отбора на ГЕРБ в Пловдив-град има експерти, които да работят в много и различни области като образование, икономика, бизнес, екология, армия, спорт и др.

Своя ангажимент пред пловдивчани поеха и останалите кандидат-депутати на ГЕРБ от Пловдив-град: Стефан Дедев, Костадин Язов, Величка Шопова,  Зоя Георгиева, Антоний Йорданов, Костадин Димитров,  Георги Игнатов, Петър Петров,  доц. Павлинка Кацарова, Минко Минков, Иван Вичков, ген. Димитър Цветков, Десислава Желязкова, Александър Радев, Атанаска Тунтова, Стефан Шилев.

В концерта от предизборното турне на ГЕРБ на Античния театър участваха младите изпълнители от Мюзик Айдъл Тома Здравков, Теодор Койчинов, Нора,  Преслава Мръвкова, Русина Катърджиева, както и момичета и момчета от танцовата формация към Съюза на глухите. За настроението на публиката се погрижиха Шкумбата и Влади Въргала, както и водещият Деян Славчев - Део. Концертът бе със специалното участие на хитовия изпълнител Веселин Маринов.

Скъпи приятели, когато откривахме кампанията за Европейски парламент в Пловдив, се обърнах към всички с думите "Здравейте, победители!". Днес ние отново можем да се поздравим, заяви от античната сцена председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. През тези два дни в Пловдив-област видях толкова трудови хора, които не виждат как биха могли да продадат това, което са произвели. Защото има държавна политика да се осъществява контрабанда и да доубива българското родно производство. Това, което видяхме, когато Иван Тотев беше издигнат за водач на листата на ПП ГЕРБ - БСП и ВМРО предприеха ход да запечатат кабинета на кмета и заместник-кмета, с което искаха да покажат: "Внимавай, Иване, къде отиваш!". Много е важно  да знаем какво е поведението на БСП и ВМРО в Пловдив, каза още председателят на партията Цветан Цветанов и продължи: Пловдивчани, извиняваме се за това, което направихме през 2007 г. Искам да благодаря на всички общински съветници от ПП ГЕРБ, на всички районни кметове от ПП ГЕРБ, искам да благодаря на всички граждани и жители на Пловдив, на всички структури по райони в Пловдив. Благодаря ви, че повярвахте, че ние ще си коригираме грешката. Благодаря ви за това, което правим заедно. От резултата, който постигнахме на евроизборите и в Пловдив-град, и в Пловдив-област сме обнадеждени, че те ще си отидат точно след 5-ти юли, заяви председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, а повече от 4000 души в един глас извикаха: "Победа"!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм