Димитър Лазаров: Моят отбор е от успели хора!

Автор:
Неделя, 21 Юни 2009 18:09

ImageБлагодаря ви, че сте тук, благодаря ви, че помогнахте да станем първа политическа сила на евровота – с тези думи Бойко Борисов изправи на крака повече от четири хиляди души на Античния театър в Пловдив, където по време на грандиозен концерт бяха представени кандидатите за народни представители от Пловдив и областта. Борисов изрази притесненията си от заложените финансови дупки в бюджета и от всичко, което управляващите са направили предварително, за да възпрепятстват демократичния вот на 5 юли. По думите му, в момента 124 секции се разкриват в Турция, а в Атина, в Солун, в Кипър, Германия, Испания, където има по 100-200 000 българи – по една, по две секции. Ако ГЕРБ няма пълно мнозинство, все едно не сме спечелили изборите, каза Борисов. С бурни аплодисменти бяха посрещнати и думите му, че ако ГЕРБ управлява, Доган ще е в опозиция.

На античната сцена редом до Борисов бяха председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатите за депутати от 16-ти и от 17-ти избирателни райони. 

Ще докажа, че всеки, който наруши закона, ще усети силата на Държавата – каза при представянето си Димитър Лазаров, мажоритарен кандидат и водач на листата за пловдивска област. Той увери, че в ГЕРБ няма да има кадри, които да крадат, да разпъват политически чадър и да се страхуват да носят отговорност. Заедно с водещия на концерта Део той покани на сцената 20-те кандидати за народни представители от региона -  Силвия Хубенова, Николай Петков, Георги Плачков, Илия Пашев, Иван Иванов, Владислава Шопова, Красимира Александрова, Младен Шишков, Петър Георгиев, Лазаринка Йочкова, Иван Христев, Жанета Иванова, Мариана Кацарова, Атанас Димитров, Тони Илиева, Бальо Балев, Георги Кралев, Иван Политов и Виделина Попова. Това е моят отбор – от успели професионално хора, които могат да носят отговорност, заяви Лазаров.
Посрещан възторжено от симпатизанти от своята община, всеки от кандидатите обяви в коя област ще бъде най-полезен за страната ни предвид опита и професията си. Съдебна система, образование, финанси, земеделска политика, административно обслужване, екология, култура – са само част от секторите, в които могат да работят кандидат-депутатите от пловдивска област.

Висок градус на настроението поддържаха талантите от изданията на Мюзик айдъл,  Влади Въргала и Шкумбата.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм