Янe Янев: РЗС и ВМРО спират доганизацията на България!

Автор:
Неделя, 21 Юни 2009 17:18

Image
РЗС и ВМРО стартираха кампанията
Няма да допуснем бъднините на българския народ да се решават в Столипиново или в някой конак! Ще се борим срещу разкритите 120 секции за гласуване в Турция. Това заяви при откриването на кампанията на РЗС и ВМРО в Пловдив лидерът на партията Яне Янев.

Той беше категоричен, че не трябва да се позволи на Турция да се добере до Европа чрез българския парламент. За първи път Янев съобщи един от въпросите, който през следващата седмица РЗС ще постави на ръководството на ГЕРБ - подкрепят ли те незаконно реституираните земи на Симеон Сакс Кобурготски и какво ще направят за връщането им на държавата и на българите, чиято собственост са. От тази трибуна отправям поредното предизвикателство към Ахмед Доган, който има наглостта да се кандидатира за народен представител от моя роден край Сандански.

Нека да избере телевизионно студио и да се яви с мен на публичен дебат. Ако няма кураж да го направи, аз лично ще отида и ще го извадя от сараите му в София, каза още Яне Янев. Според него най-важното е новият парламент да приеме поправки в Конституцията и да даде възможност на избирателите най-накрая да могат да отзовават народните представители, които злоупотребяват с доверието им. На малка и бедна България не й трябват повече от 100 депутати, които няма да се крият зад имунитета си, каза още Янев.

Няма да говоря пред вас с политически лозунги. Ще кажа само, че в листата на РЗС и ВМРО за Пловдив виждам достойни и почтени хора. Всички те са силни кандидатури, защото не са били и няма да станат част от компрометирани схеми и корупция, каза при откриването кметът на Пловдив Славчо Атанасов. Той допълни още, че РЗС и ВМРО ще успеят на изборите, защото това обединение не е включено в сценария на досегашното политическо статукво.

Ние наистина не сме част от сценария и точно затова на 5 юли, гласувайки с номер 1, ще изпратим преялата тройна коалиция да преживя и да храносмила откраднатото на едно спокойно, но лишено от права и свободи място за много дълго време, това каза водачът на листата на РЗС - ВМРО за Пловдив-град Бойко Ватев. С номер 1 ще сложим края на олигархията, защото България трябва да е на българите, призова пред препълнената зала водачът на листата.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм