Илия Баташки: Да върнем блясъка на пловдивския спорт

Автор:
Неделя, 21 Юни 2009 13:12

ImageДа се върне блясъкът на българския спорт си пожелаха социалисти на турнира по футбол, който се проведе вчера на стадион „Пловдив” между ветераните на „Ботев” и сборен отбор. Футболът е нашата култура и не може да се играят при такива лоши условия,  каквито предлага стадион „Пловдив”, заяви мажоритарният кандидат № 6 от Коалиция за България Илия Баташки преди началото на двубоя. Аз стоя зад идеята пловдивските отбори и пловдивският футбол да бъдат на високо равнище и нека този двубой покаже, че можем да бъдем единни и можем да мислим еднакво, когато се отнася до пловдивския спорт, каза още Баташки.

ImageС резултат 4:4 двата отбора не успяха да излъчат победител в редовното време, а след дузпи надделяха ветераните на „Ботев”.

Като най-добър играч в мача бе отличен Иван Кочев. Той спечели романтична почивка на българското Черноморие по избор. Наградата обяви водачът на листата Стефан Данаилов.

С изиграните две полувремена от по 35 минути известните пловдивски легенди в българския футбол подкрепиха кандидатите за народни представители от Коалиция за България Захари Георгиев, Илия Баташки и Стефан Данаилов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм