Най-малкият печат в света показват на изложбата ПРИНТКОМ

Автор:
Сряда, 27 Май 2009 15:13

ImageНай-малкият джобен печат, който е създаден досега, ще покаже българска фирма на изложението ПРИНТКОМ 2009. Той е една от петте световни новости, които ще бъдат демонстрирани на международната изложба за печатна комуникация. Тя ще се проведе от 2 до 5 юни в панаирния комплекс в Пловдив.

Сред новостите за българския пазар е системата за пълноцветен печат върху готови облекла, разработена в Япония и САЩ. Също 5 са продуктите, които идват за първи път у нас.

198 фирми от 25 държави са дали заявки за участие е  ПРИНТКОМ 2009 досега. Чуждестранните изложители са 145, с 12% повече от миналата година. Форумът  се организира от Международен панаир Пловдив, Съюзът на печатарската индустрия, списание „Полиграфия” и Българската асоциация по информационни технологии.

По щандовете на изложбата може да се видят най-модерните продукти и услуги в полиграфската, издателската и рекламната дейност - хартии, картони, опаковки и етикети, печатащи машини и системи, компютри и периферни устройства, печатни издания. 

На изложението ще бъдат връчени традиционните национални награди за печатар и търговец на годината и за най-добър фирмен календар. Ще стана ясни и победителите в най-големия фотоконкурс в България – „Академика”. Жури от български и чуждестранни експерти ще определи призьорите в уникалния за света конкурс за панаирен плакат, който се провежда съвместно с Международната асоциация на изложбената индустрия ЮФИ.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм