Изчезналото детенце е на удавницата в Марица!

Автор:
Вторник, 05 Май 2009 23:40

Майката и бащата често се карали, мъжът сам подал сигнал в полицията 

Автор plovdiv-online 

Image4-годишната Анна-Мария Василева Чолакова е дете на удавницата П. Ч., чийто труп беше намерен преди ден в храстите край Марица на стотина метра от баража. 29-годишната майка най-вероятно е напуснала дома си заедно с малката си дъщеричка около 7.30 часа в неделя, докато бащата е спял. Той е подал и сигнала за изчезването на детето по-късно. Самата Анна-Мария е в неизвестност от 3 май.

Една от версиите е, че удавницата е напуснала семейното жилище след скандал с главата на фамилията. И в момента продължава претърсването покрай брега на Марица в границите на Пловдив. Няма следа от изчезналото детенце. По трупа на майката не са открити следи от насилие. Разпитани са всички роднини и познати на семейството, но резултат къде е детето - няма.

Според неофициална информация, бащата и майката често се карали и затова съседите не обърнали внимание на поредната разпра. Когато се събудил сутринта, мъжът открил липсата на жена си и детето.

Звънял по джиесема на съпругата си, но той не отговарял. Тогава сам подал сигнал в полицията. Още същия ден - 3 май, изплува трупът на самоубийцата. Детето обаче все още не е открито.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм