2000 напират за Мюзик Айдъл, 500 се бият за евтина пъстърва в "Пикадили"

Автор:
Събота, 07 Февруари 2009 21:35

Автор и снимка plovdiv-online 

ImageНад 2000 ентусиасти за Мюзик Айдъл задръстиха хотел "Тримонциум", където са кастингите за Пловдив този уикенд. В понеделник и вторник преминалите през първата цедка ще пеят пред голямото жури, в което са Мара Отварачката, Фънки, Дони и Благовест Аргиров. В събота преди началото на кастинга, кандидатите изписаха Musik idol с телата си върху мраморните плочки на площад Централен.
След това се подредиха да чакат реда си пред трите зали, в които ги оценяваха пресяващото жури в състав Етиен Леви, Георги Георгиев от „Остава”  и Ясен от група „Те”. От тъ.пата бяха пpесяти едва 90 души, които ще пеят пpед гpанде жуpито в понеде.ник и втоpник.

В същото време в новоотрития хипермаркет "Пикадили" се стигна до срамни сцени за пастърва по 4.99 килото. Над 500 пловдивчани чакаха на опашка за промотирания артикул, който се продава на тази цена само в събота. Но не всяка събота.

Малко след 10 ч. продавачите от щанда за риба заявиха на опашката, че артикулът е свършил, а новото зареждане ще пристигне едва след 17 ч. Изнервените от чакане за евтина пъстърва хора едва не линчуваха управителката Светлана Радева, която беше обградена от трима бодигарда на "Пикадили" и изнесена на безопасно разстояние от тълпата, ламтяща на промоциите.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм