Адв. д-р Дани обръща палачинката!

Автор:
Сряда, 28 Октомври 2020 15:12
Адв. д-р Дани обръща палачинката!

Дани Каназирева обърна палачинката на 180 градуса и след като с меките си мерки качи Пловдив и областта на второ място в черната национална класация по заразени с коронавирус, реши да се прави на компетентна по здравни проблеми.

Със същия плам, с който този понеделник обяви, че няма да затваря дискотеки и нощни клубове, днес обяви, че ще ограничи дори коктейл-баровете да работят до 23.30 часа.

Ами те и не могат да работят до по-късно, ако спазват заповедта на министър Костадин Ангелов, разбира се.

Чисто ново изобретение на д-р адв. Каназирева е непълнолетни да не могат да посещават МОЛ-ове без придружител.

Те и сега не могат, д-р адвокат!

Непълнолетни не могат да бъдат оставани без родителски контрол - справка Законът за детето.

Според представителите на Медицинския щаб на д-р адв. Каназирева, за да имало ефект, мерките трябвало да бъдат комплексни, каквато била последната заповед на здравния министър за затварянето на нощните заведения и дистанционното обучение за гимназисти и студенти, става ясно от съобщението от този щаб.

Не трябва да се залита в крайности и да се увеличава паниката и психозата сред хората, като се взимат прибързани мерки, които няма да доведат до спад, а единствено ще доведат до тежки удари върху икономиката, казва адв. д-р Каназирева.

По-важното за нея било наложените мерки "стриктно да ги спазваме като общество и да не се стига до повече затваряне на отделни отрасли. Взетите решения днес, за допълнителните мерки, бяхме подготвили още преди дни, но нямаше да има смисъл от тях, без настоящата заповед на МЗ", превключи на любимия си обяснителен стил "Аз си мислех, ама чаках" адв. д-р Каназирева.

Относно идеята за въвеждането на вечерен час областният управител коментира:

„Резервирана съм, защото едва ли ще има реален ефект, но ще доведе до още по-голяма паника. А ако касае непълнолетните, то в самия Закон за закрила на детето чл.8 има забрана за всички непълнолетни лица да излизат без придружител след 22:00 ч.“

Интересно какво ще каже адв. д-р Каназирева, ако се въведе централно и тази мярка.

Чакаме!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • читател

  "Д-р адв." Дани - хахаха, най-добре да се скрие в луксозната кооперация на мама и татко - https://i.ibb.co/6bQ97zc/22-1.jpgпенсионерите от Гладно поле.

 • Гражданин

  Излез с името си , а не с “ автор Пловдив онлайн . Не си BBS news , а си човечето медиа. Жалка картина

 • Гешев

  отговори на: Гражданин

  BBС news??? Май имате Корона - в Инфекциозна клиника - cito!

 • Папазов

  Картинката е истинска - има го басейна, има ги апартаментите и кооперациите. Преди политиката здравка няма нищо.

 • читател

  отговори на: Папазов

  Тя и сега е писала https://i.ibb.co/VwSvj25/22.jpgлуксозната кооперация на родителите си - https://i.ibb.co/mX45JT4/image.jpgгладни пенсионери от Гладно поле. Тъпо много тъпо, като за д-р по тъпотия, а не право!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм