Удостоверения по дигитална грамотност в ДГ Чайка

Автор:
Четвъртък, 01 Октомври 2020 15:53
Удостоверения по дигитална грамотност в ДГ Чайка

Учителите в ДГ „Чайка“ приключиха успешно обучението си за работа с най-новите технологии на интерактивното обучение с децата.

На скромна, но изискана церемония директорът Мария Петрова благодари на педагозите си за усърдието и упоритостта им при овладяване на уменията за работа с новото поколение интерактивни дисплеи, както и активното разработване на урочни материали по всички образователни направления на обучителните стандарти.

Специален гост на проявата беше кметът на район „Източен“ Иван Стоянов, който поздрави учителите за постигнатите успехи и отбеляза, че се чуства горд с постигнатото в детската градина, както в работата с децата, така и с обучението на студентите, което се извършва тук.

Обучителят Иван Найденов , който се занимава и с музика,сподели, че е възхитен от упоритостта на учителите, които денонощно са се занимавали с проблематиката, която не е никак лека, но са завършили в срок поставените образователни задачи и презентационни материали. Съвпадението на събитието с Международния ден на музиката му донесе изненада от директора , която му подари от името на всички „ музикална“ торта. „Определено няма да забравя този ден“ – възкликна той.

Придобитите умения на педагозите от детската градина ще им помогнат за усъвършенстване на дистанционната работа в подготвителните групи, не само по време на принудителни ваканции, но и за разработване на допълнителни дейности и материали за децата, приложими в домашна среда.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм