Ексшеф на летище Крумово и таекуондист V дан са оргсекретари на ГЕРБ

Автор:
Четвъртък, 08 Януари 2009 16:24

Лидерът Иван Тотев готов с районните ръководства без Северен

Автор plovdiv-online

ImageСтефан Дедев (49) и Константин Димитров (33) са новите организационни секретари на партия ГЕРБ в Пловдив. Дедев е бивш шеф на гражданското летище в Крумово, в момента е зам.-кмет на район Северен, женен, с две деца. Димитров е Генерален секретар на Българската федерация по таекуондо, има V дан, женен, с 1 дете. Членове на ръководството са още Дани Каназирева, шефка на групата общински съветници, и Веселин Дошков, собственик на Хеброс бус.

Новото ръководство представи председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той обяви, чe Изпълнителната комисия е одобрила номинациите на пловдивската структура на 7 януари. Ясни са шефовете и секретарите и по райони с изключение на Северен. Там засега остава временният Стоян Кадиев, бивш член на ДПС и ортак на бившия главен мюфтия.

В Тракия председател е Антоний Йорданов, а секретар Стоян Алексиев; в Западен си остава Величка Шопова със секретар Десислава Желязкова, в Централен – Зоя Георгиева със секретар Александър Радев; в Източен начело е Димитър Игнатов със секретар Вихър Захов; Южен се води от Костадин Язов и секретар Георги Юруков.

Лидер на младежката структура на ГЕРБ е Розалия Мицева, а организационен секретар е Радослав Иванов. И двамата са минали обучение в Първата модулна академия за политици в София.

Image
Ст. Дедев
Домакин на Втората академия ще е Пловдив, обяви Цветан Цветанов. 5-модулното обучение по политическа реторика, поведение, ценности в дясната политика ще се проведе със съдействието на пловдивския лидер Иван Тотев до 15 март. В него ще участват 50 членове на ГЕРБ.

Изобщо иде тежкото време за членовете и симпатизантите на ГЕРБ, каза Цветанов, защото вече трябва да показваме на хората какво предлагаме, а не просто да критикуваме. За всички е ясно, че България е в перманентна криза, от която са потърпевши самите граждани, допълни той.

До края на януари ГЕРБ организира чрез съдействието на фондация „Робер Шуман” три Национални кръгли маси. Първата е по проблемите на газа и енергийната замисимост/ немасисимост на България. На 21 януари форумът ще е по информационни технологии, върху които ГЕРБ ще акцентира в програмата си, а на 31-ви – темата е социалната политика, обясни Цветанов.

Той се пошегува, че изборът върху майстора на таекуондото Константин Димитров няма нищо общо с другия политик в този спорт – Слави Бинев, евродепутата на Атака. Ние акцентираме в програмата си върху превенцията срещу престъпността и не ни занимава изобщо партия като Атака, каза Цветанов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм