Кризисният щаб приема мерки срещу газовата криза

Автор:
Сряда, 07 Януари 2009 11:59

Две пловдивски училища са вече в дървена ваканция. В шест се учи по 30 мин. 

Image

В две училища в Пловдив днес не се провеждат учебни занятия. В дървена ваканция вече са учениците от Гимназията по хранителна техника и технологии, СОУ "Яворов" и Вечерната гимназия, която се помещава пак там. В останалите учебни заведения в Пловдив ще се провежда нормален учебен процес. Оказа се обаче, че в шест от тях часовете са по 30 минути.

В 9 часа днес започна втората спешна среща на Кризисния щаб към Община Пловдив, свикан от кмета Славчо Атанасов във връзка с газовата криза заради конфликта между Русия и Украйна и спряното газоподаване към България.

В срещата участват заместник-кметовете Руси Панчев, Красимир Ангелов, Александър Константинов, Георги Шопов, директорите на образователната, здравната и социална дирекции, шефът на Гражданска защита Георги Петров и управителят на Общинска охрана Тодор Торлаков, както и представители на дирекциите, подчинени на зам.-кмета Петко Атанасов. Вече са ясни запасите от гориво в училищата, детските градини и здравниците, и какви алтернативни източници на отопление има.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм