Преведоха близо 22 хиляди лева на хората с редки заболявания

Автор:
Понеделник, 29 Декември 2008 21:11

ImageСумата от 21 794 лв., набрана на коледната благотворителна вечер в Международния панаир, беше преведена по банков път на Националния алианс на хората с редки болести на 29 декември. Това съобщи на пресконференция народният представител Захари Георгиев. Той връчи платежно нареждане за посочената сума на Владимир Томов, председател на Алианса. Каузата „Подай ръка, заедно можем да помогнем” обедини усилията на много пловдивчани, обобщи депутатът и благодари на всички участници в благотворителността и на медийните партньори – Евроком България, БНТ-Пловдив, ТВ САТ, plovdivlive.com. Пловдив доказа, че е град с дух и сърце, защото повече от 1200 пловдивчани изразиха съпричастност към хората с редки болести, посочи изпълнителният директор на Панаира Георги Гергов.

Областният управител Тодор Петков определи коледната инициатива като успешна и съобщи, че предстои още една благотворителна проява през пролетта. Тя ще бъде за даровити деца от училището по изкуства.

Захари Георгиев, Георги Гергов и Тодор Петков бяха удостоени от директора на фондация „Помогни на нуждаещите се” Георги Найденов с почетния знак медал „ За хората с добри сърца” за реализираната коледна благотворителност на 23 декември.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм