Иван Стоянов награди шефката на ДГ Биляна

Автор:
Иван Стоянов награди шефката на ДГ Биляна

Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов отличи с почетен знак и специален поздравителен адрес директора на ДГ“Биляна“ Тотка Ламбрева във връзка с нейното пенсиониране. Отличието беше връчено на специална церемония в районната администрация в присъствието на служители и ръководство, като специален акт на уважение към дългогодишната успешна работа на директора.

„В работата си си Вие преодоляхте много трудности, но винаги професионално решавахте всеки възникнал проблем и поставяхте на първо място интереса на децата и родителите. Вие сте създали прекрасен екип от педагогически специалисти, който е пример за подражание в средите на предучилищните институции и това е видно от многобройните положителни отзиви на родителската общност“ - се казва в поздравителния адрес на районния кмет. Той допълни приветствието си с пожелание за здраве, щастливи дни и допълни, че г-жа Ламбрева е винаги добре дошла, защото остава част от образователното семейство в гилдията.

Тотка Ламбрева благодари за високото отличие за нейната работа в продължение на 20 години в ДГ“Биляна“ и допълни, че това са били най-хубавите години от нейната професионална кариера.
И досега в детската градина активно се работи в областта на изобразителното изкуство, а в последните три години тя беше част от големия образователен проект „Растем заедно“ по ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“ , реализиран от районната администрация

Последният успех за детската градина са спечелените три първи места в конкурса за най-добро коледно тържество към Националния дворец на децата в София, където международно жури е присъдило призовите места в категориите за първа, втора и четвърта група.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм