До 15 юли ще е готов проектът за пробива под гарата

Автор:
Петък, 29 Май 2020 18:27
До 15 юли ще е готов проектът за пробива под гарата

До края на мандата на Здравко Димитров ще бъдат завършени нова пътна връзка Бетонен мост и подлеза Модър-Царевец

До 15 юли в Община Пловдив ще бъде внесен технически проект за строителството на пробива под Централна жп гара.

Toвa cъoбщи ĸмeтът нa Πлoвдив Здpaвĸo Димитpoв cлeд cpeщa c изпълнитeлния диpeĸтop нa HKЖИ инж. Kpacимиp Πaпyĸчийcĸи и мениджмънта на фирмата-изпълнител Трейс Груп Холд АД.

Летните месеци ще се използват за подготовка на строителната площадка и доставката на материали. Прави се всичко възможно строителството да стартира в рамките на тази година.

Ще съдействаме с всичко необходимо за бързото придвижване и съгласуване на документацията и се надяваме на добро сътрудничество, за да се изпълни качествено и в срок този изключително важен за града ни проект, коментира Здравко Димитров.

Той още веднъж подчерта, че за пловдивчани е важно да бъде запазена пътна връзка Бетонен мост, защото е основна комуникационна връзка за най-големия район на града - Южен.

НКЖИ поема ангажимент за проектиране на нова пътна връзка Бeтoнeн мocт и ще по представи за публично обсъждане, заяви изпълнителният диpeĸтop нa държавната компания инж. Kpacимиp Πaпyĸчийcĸи.

Строителството на новата пътна връзка ще започне след приключване на работата по пробива под Централна гара и подлезът Модър-Царевец.

Очакванията са двата обекта да бъдат завършени в рамките на две години и половина.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • Скю

  Колко некомпетентен и безотговорен трябва да си, за да генерираш допълнителен трафик в задръстения център на Пловдив.

 • Спасов

  Това "управление" е тотално недоразумение. Дори Спас Гърневски беше по-адекватен от тях. Една година мина от мандата им и града е една клоака. Само далаверата им е в главите. Къде го изровиха този нискочел баскетболист??????

 • читател

  отговори на: Спасов

  Пловдив е прекрасен, клоаката е в кратуните на клОакьорите.

 • *

  отговори на: Спасов

  Ами като се знае, че един още по-низкочел каратист, управлява тази държава повече от десет години, нищо по-лесно да изровиш и един такъв баскетболист! Въпросът Спасов, не е в това, кой го е изровил? Въпросът е, КОЙ ГЛАСУВА ЗА НЕГО, ЗА ДА БЪДЕ ИЗБРАН? И понеже аз и ти не сме, остави тези, кито го избраха да си духат супата, а ние да си гледаме сеира!

 • *

  отговори на: *

  Според един от стотиците нароили се напоследък "професори" у нас, 80% от населението са низкочели /разбирай - дебили/! Е, как да намериш многочел, та нещата да потръгнат?!

 • читател

  отговори на: *

  За ГЕРБ и ББ гласуват всички адекватни българи - за червените боклуци - дебилите на проф. Мокет, а за останалите розово-синьо зелени отрепки - тъпунгери и политически лузъри като * и Спасов с клоатака в главата.

 • читател

  Значи вдигането на Бетонния мост, предложено от бетонната кратунка на д-р Дани, все пак няма да се обсъжда повече. Иначе ;););)идиотските предложения на д-р Дани около Бетонния бяха занимателни и весели.:):):)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм