За ден косят тревата зад Санкт Петербург, ако шефът даде

Автор:
Четвъртък, 28 Май 2020 13:54
За ден косят тревата зад Санкт Петербург, ако шефът даде

Във връзка с обществения интерес към парка зад хотел „Санкт Петербург“ от ОП „Градини и паркове“ информират, че имат готовност в рамките на един ден да окосят тревата в пространството.
Общината иска да окоси и обезпаразити терена, за да е безопасен за хората, които го посещават. За това е уведомена и фирма „Парадайс гардън резидънс“ ЕООД, която е собственик на имота. Очаква се нейното съгласие за извършване на услугата „окосяване и извозване на тревна маса“.
„Готови сме да започнем веднага, след като получим потвърждение“, коментира директорът на „Градини и паркове“ инж. Георги Николаев. Той напомни, че миналия октомври, след постъпило искане от фирмата, паркът беше окосен по този начин, като на собственика бе издадена фактура за заплатената сума.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • ?????

    Целият град е клоака. Има ли въобще ухравление???

  • читател

    отговори на: ?????

    Що не си пиеш хапчетата или не отидеш на очен лекар!?! Идиот! Градът е прекрасен! Снимки ли искаш, малоумнико!? И да, уХравление има - на ГЕРБ и то прекрасно за 3-ти мандат! Добре, че се Пловдив се отърва от https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpgСлавчо Метлата...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм