Каназирева: Вендинг и кафе автоматите ще работят

Автор:
Сряда, 01 Април 2020 15:05
Каназирева: Вендинг и кафе автоматите ще работят

Вендиг машините, банкоматите и кафе автоматите ще работят, тъй като не са забранени в заповед на здравното министерство.

Това стана ясно от пресконференция но Областния кризинес щаб току-що.

Според д-р Янков от Агенцията по храните, въпросните машини (кафе и вендинг) са регистрирани като търговски обекти по чл. 12 от Закона за храните и не фигурират в заповедта на министър Ананиев за рестрикции.

На въпрос на Plovdiv-online дали изнасянето на кабинети за тестване на евентуални носители на коронавирус извън двете големи държавни болници в Пловдив, не е предпоставка да се предаде заразата в други лечебни заведения, включително сред персонала им, областият управител Дани Каназирева обяви:

Това е в интерес на хората, за да не чакат по опашки пред Инфекциозна клиника и УМБАЛ Пловдив. В момента денонощни кабинети работят в Каспела, Транспортна болница и общинската Свети Пантелеймон. Очаква се да заработи такъв кабинет в район Източен и в МБАЛ Св. Мина.

Шефът на Военна болница Пловдив полк. Гозманов отказа да отговори на въпрос за състоянието на военния, който е интубиран в Каспела, както и дали има други заразени военнослужещи с мотива, че не е оторизиран за това. Информацията подава само Националния оперативен щаб.

Лабораторията за тестване на коронавирус в Пловдвив ще струва индикативно 307 хиляди лева, каза директорът на УМБАЛ Свети Георги. Сградата, която се изгражда от нулата, е 80 квадрата сухо строителство и цената й е до 170 хиляди. В момента има две оферти за доставка на апаратура. Едната е за 70 хил. без ДДС, другата - за 124 хил. без ДДС. Интересува ни преди всичко срокът, каза проф. Джамбазов.

Той благодари на дарителя за лабораторията Георги Гергов и заяви, че всички разходи ще бъдат публично оповестени включително на самия дарител.

2603 са карантинираните лица от Пловдив област към момента. 1800 пък са с изтекла карантина.

На коментара от днес на Адвокатска колегия - Пловдив кои обекти могат да работят, според заповедта на здравния министър, Дани Каназирева каза, че действията й се ръководят само от тази заповед.

Тя не отговори на въпрос дали покрепя новите рестрикции, които Община Пловдив изготви.

Каназирева каза още, че нямало как областният щаб да принуди големите хранителни вериги да дават на посетителите си защитни средства като ръкавици.

В Полша обаче това е задължително от утре, 2 април.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (24)

Покажи предишните коментари
 • ген. Мутафчийски

  Те и магазините по Главната щяха да работят...

 • Kakvo stava??!!

  До там ли я докарахме-адвокати ,забележете от Адвокатско дружество Пловдив тълкуват на Окръжния кризисен щаб заповеди на министъра и двете лелки не изпълняват, не питат Принципала, а ги подлагат на публично обсъждане и несъгласие. Нелепо и още са на тези места. Оставаме в историята с опасните тъпизми!!!!!!

 • Модам лъжа

  Интересно тая си развява кончето, прави квото си иска. В Пловдив е пълен хаос, горките ни лекари. Няма кой да й потърси смет. Лоша жена е тази

 • читател

  отговори на: Модам лъжа

  Че и направо бедна по данъчна декларация - собственичка на Фиат Пунто за 2000лв и апартамент, СИО, с ипотеки... А в действителност нагла, https://i.ibb.co/VwSvj25/22.jpgнеясно как ояла се полиПичка, ширеща се в луксозна кооперация, за капак с 8 метров басейн в задния двор. Писана на мама и татко - пенсиите от Гладно поле - Кленджарови.

 • Малума

  https://plovdiv-online.com/litza/item/27460-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%BF%D1%80%D1%83%D0%B3%D1%8A%D1%82-%D0%BC%D0%B8-%D0%B5-%D0%B2-%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D1%81-%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5-%D0%BE%D1%82-15-%D0%B3

 • читател

  Но някой да се се обърка, че от бизнесът на Тошо Кафеджията има и лев в луксозната кооперация с басейна. Моля ви, не бъдете наивници и не разбира се, НЕ ПИЙТЕ КАФЕТА ОТ ВЕНДИНГ АВТОМАТИ ПО ВРЕМЕ НА КОРОНАТА.

  1. През 2010г. Дани-Здравка е изхвърлена от ГЕРБ с личната намеса на ББ, като я обвинява в слугуване на местен олигарх.
  2. През 2011г. пловдивската Мадам Лъжа основава партията си, към тази година балансът на основната фирма на мъжа Т. Каназирев ТЕРИКС ЕООД с капитал 5 000лв. е: загуба над 100 000лв., задължения към банки над 300 000лв и общи задължения над 1 300 000лв и никакви недвижими имоти в капитала. ПРЕЗ 2011Г ИМА МЕСТНИ ИЗБОРИ!!!
  2.1. НА 7,10,2011Г. Т. КАНАЗИРЕВ ПРОДАВА ФИРМАТА СИ ЗА 5000ЛВ. НА ПРОПЪР ИНВЕСТ ЛИМИТИД 093198 - ДРУЖЕСТВО РЕГИСТРИРАНО В ОФШОРНАТА ЗОНА СЕЙШЕЛСКИ ОСТРОВИ.
  3. През 2012г показателите на ТЕРИКС ЕООД се запазват горе долу същите - но фирмата вече е на печалба 2000лв. - т.е. загубата от 100 000лв е стопена. ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА ПЛОВДИВСКАТА МАДАМ ЛЪЖА ДАНИ-ЗДРАВКА СЕ ВКЛЮЧВА В ПРОЕКТА НА Брюкселската дантела М. КУНЕВА - „НОВА РЕПУБЛИКА“. Повод ново зарибяване на балъците с пари и без мозък.
  4. През 2013г вече има избори за НС, на които пловдивската Мадам Лъжа се изпокарва преди изборите с брюкселската червена дантела Кунева...
  4.1. На 25,9,2013г. Т. Каназирев обратно закупува фирмата си от ПРОПЪР ИНВЕСТ ЛИМИТИД 093198 от Сейшелските острови.
  4.2 През 2013г. в капитала на ТЕРИКС ЕООД вече лъсва парцел в Кършияка /на този парцел с малък недвижим имот - за 74000лв в кооперацията на Дани и семейство, разрешено от небезизвестния Ральо Ралев/.
  4.3. В края на 2013г започва бясната дейност по основаване на фирми от гладните към този момент пенсии от Гладно поле - сем. Кленджарови - мамата и оз полковник татко Стефан. В капитала, на който фирми започва вписването на апартаментите в кооперацията на фамилия Кленджарови.
  - 451 000 лв. - 5 апартамента на бай Стефан Кленджаров с фирмата му ТЕРИ 2005 ЕООД - чрез нея фирмата на Т. Каназирев практически е освободена от активите недвижими имоти в капитала си.
  - 223 000 лв. - 3 апартамента на баба Катерина Кленджарова също става горда пенсия от Гладно поле с фирмата си Карловска ЕООД.
  - 87500 лв. за капак Тодор и Дани Каназиреви чрез фирмата си ТЕОДОР 2005 ООД стават собственици на луксозния имот в Капана. Т. Каназирев е 50% собственик в ТЕОДОР 2005 ООД, т.е. на луксозния апартамент в Капана само 3 седмици. На 6.12.2013г, на корпоративния фронт отново се появява оз полковник бай Стефан Кленджаров от Гладно поле и закупува фирмата ТЕОДОР 2005, като я превръща в своя еднолична собственост.
  Така след офшорните премеждия на Т. Каназирев - на финала всички фирми с недвижими имоти остават собственост на ОПГ Кленджарови, а Т. Каназирев остава с кафе машините и 20 си фирми... Плодящи се като зайци всяка година, за да не надхвърли прага за регистрация по ДДС, най-вероятно.

 • КенефОнЛАЙН с Читател

  отговори на: читател

  КенефОнЛАЙН си има “читател” =дежурен Злобар, който без да вникне за какво става дума се зъби след всеки коментар с клишета против РежимаБоБоТРИ, Околийската Кака, Славчо; и често показва снимка на гаджето си. Печели Престиж КенефОнЛАЙНАРСКИ.
  Хвала!

 • До драскачите

  Що постоянно кълнете и хулите Дани, бе дебили? Имаме една хубава поговорка - "не е виновен този, който яде баницата, виновен е този, който я дава" тоест, вината е не е на Дани! Вината е на Боко - главоко, тъпоко, който я назначи на тази длъжност! Ми този празноглав Дилгин - Зико, нали пак той го номинира за кмет, като по този начин обрече окончателно града на разпад и разруха! Духайте им супата сега и вдигайте рейтинга на Вожда, синя пасмина недна!!!

 • Истината

  Ами, мадам лъжа пътека направи за да има власт и пари. Здравка като стихия и с лъжи минава през партии и хора. Обременена от ... младостта си да бъде във властта и да има много пари.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм