ГЕРБ Пловдив с поредица инициативи за 1 март

Автор:
Петък, 28 Февруари 2020 16:44
ГЕРБ Пловдив с поредица инициативи за 1 март

На 1-ви март 2020 г., неделя, структурата на ГЕРБ в Пловдив с областен координатор инж. Иван Тотев организира поредица от инициативи в различни райони на града. Те са свързани с деня на Баба Марта, който тази година съвпада с големия християнски празник Сирни Заговезни.

11.00 часа – Организацията на ГЕРБ в „Централен” с ръководител районният кмет Георги Стаменов ще подари над 2500 мартенички, специално изработени за кампанията. Това ще се случи на различни места в района, сред които улица „Младежка”, на бул. „6-ти септември” и др.

12.00 часа – Представители на МГЕРБ ще подаряват на минувачите по Главната, до площад „Стефан Стамболов” мартенички. Те са изработени от децата от КСУ „Олга Скобелева” и закупени от младежите от ГЕРБ с благотворителна цел.

13.00 часа – Членове на структурата на ГЕРБ в „Западен” с ръководител общинският съветник Ясен Михайлов и кметът на района Димитър Колев ще поздравят посетителите на Гребната база със специално изработени картички.

13.00 часа – За поредна година партийната организация в „Южен” с ръководител общинският съветник Георги Василев ще подкрепи кукерския празник в квартал Коматево. Специален подарък за жителите и гостите на събитието е концерт на ансамбъл „Тракия”.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм