Откриха обновената сграда на ДЯ "Детски смях"

Автор:
Понеделник, 24 Февруари 2020 10:42
Откриха обновената сграда на ДЯ "Детски смях"

Кметът на Пловдив Здравко Димитров, заместникът му Пламен Райчев, кметът на район "Централен" Георги Стаменов и шефът на дирекция Здравеопазване Калин Калинов откриха изцяло обновената сграда на детска ясла "Детски смях". Забавачката е ремонтирана по проект от ОП Региони в растеж.

Реконструкцията е на стойност 1.6 млн. лв.
Подменени са ел. инсталацията, дограмите, сградата е санирана направена е хидроизолация. Има нов физкултурен салон и вътрешен басейн за децата.

Дворът е с нова вертикална планировка - нови плочки, озеленяване, нови детски площадки и поливна система.
Директорката на ДЯ "Детски смях" Калинка Иванова благодари на Община Пловдив и на район "Централен" за съдействието, което двете институции за оказали по време на целия ремонт.

Здравко Димитров посочи, че децата получават чисто нова сграда.

Хубаво е, че има такива поводи в напрегнатото ежедневие, които ни карат да се усмихваме, посочи кметът Здравко Димитров.

Той призна заслугите на предишното ръководство на община Пловдив, при което е стартирал проекта.

Поздравявам всички, които работят тук - това е най-ценния и благословен труд - да възпитават децата ни, каза още кметът на Пловдив.

Димитров благодари на кмета на район "Централен" Георги Стаменов за подкрепата, която е оказал по време на реконструкцията.

Щастлив съм, че от днес децата в ДЯ "Детски смях" ще учат и ще играят в прекрасните условия създадени след ремонта на тази сграда, заяви Георги Стаменов.

Той добави, че няма ръководител, който да не се радва на подобни придобивки и допълни, че е благодарен на европейската солидарност за подкрепата.

 

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм