Иван Тотев и Костадин Димитров се срещнаха с жители на Тракия

Автор:
Петък, 14 Февруари 2020 19:14
Иван Тотев и Костадин Димитров се срещнаха с жители на Тракия

Областният координатор на ГЕРБ в Пловдив инж. Иван Тотев и кметът на „Тракия” и ръководител на районната партийна структура Костадин Димитров дадоха старт на празника, посветен на Деня на лозарите и винарите Трифон Зарезан. Пред ТЦ „Форум” в най-младия пловдивски район те поздравиха тракийци и им пожелаха здраве, благополучие и плодородие. Двамата благодариха на гражданите за подкрепата в „Тракия”, където на местните избори през октомври Костадин Димитров бе избран още на първи тур за трети управленски мандат.

„Всички ние виждаме промяната, която се случи през изминалите осем години в Пловдив и района при управлението на ГЕРБ – новите паркове, детски и спортни площадки, улици и тротоари. Прави впечатление, че не пропускате големите празници и винаги ги отбелязвате с нас”, споделяха жители на „Тракия”. За да спазят традицията, те вдигнаха наздравица за здраве, плодородие и нови успешни инициативи.

На честването на Трифон Зарезан в район „Тракия” присъстваха председателят на групата на ГЕРБ в Общински съвет – Пловдив, Йордан Илиев, общинските съветници Вера Тоскова и Иван Вичков, членове и симпатизанти на партията, много граждани.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм