Тотев и ГЕРБ Южен споделиха празника на виното и любовта

Автор:
Петък, 14 Февруари 2020 16:56
Тотев и ГЕРБ Южен споделиха празника на виното и любовта

Областният координатор на ГЕРБ в Пловдив – град инж. Иван Тотев подкрепи младежката структура на партията, като лично се включи в празничната инициатива на организацията в район „Южен”. Заедно с ръководителя на районната организация и общински съветник Георги Василев и с младежи от ГЕРБ той поздрави пловдивчани с днешния двоен празник – на виното и любовта.
На едно от най-оживените места в „Южен” – близо до кръстовището на бул. „Македония” и „Никола Вапцаров”, бе направена красива арка от балони, която привлече десетки жители на района. Мнозина си направиха снимки. За доброто настроение допринесе и томболата с много различни награди, сред които билети за театрални и оперни спектакли.
Събралите се около арката пловдивчани изразиха своята благодарност към инж. Иван Тотев и ГЕРБ, че спазват традицията и отново споделят празника с тях. Благодариха и за хубавите неща, направени за развитието на града при управлението на ГЕРБ. От своя страна областният координатор на ГЕРБ изказа уважението си към всички, които гласуват доверие и подкрепа на най-голямата партия в България.
В празника се включиха също общинският съветник Георги Юруков, представители на ръководството и членове на районната структура на ГЕРБ в район „Южен“.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • В страната на чудесата

  "Всичко Мара втасала, че и празниците подхванала"! Ееех, хубав живот си живеем, живеем и пеем! Държавата се тресе от престъпност, интриги и скандали! Пенсионерите умират от глад и болести, корупцията не знае граници, хаос и беззаконие цари във всички сфери на живота...но ГЕРБ, МГЕРБ и неговия инДженеринг, са пълни с празнични културни мероприятия! Абе на кого му пука, няма да гледаме само лошото, я! Вино, любов, томболи и настроение! Защо трябва да обръщаме внимание на лошите неща, които така или иначе, все ще се случват! "Благодарим" ти най-голяма партио!

 • До предишния коментар

  Другите партии обещават разширение на болниците и гробищата. Ти от партията на дани каназирева ли си?

 • *

  отговори на: До предишния коментар

  Аз съм от всяка партия, която се грижи за народа си и за държавата си, нещо което ГЕРБ отдавна не прави! А болниците и гробищата и сега доволно се разрастват, драги, нали така?!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм