На 14/02 ГЕРБ Пловдив с празнични инициативи

Автор:
Четвъртък, 13 Февруари 2020 13:55
На 14/02 ГЕРБ Пловдив с празнични инициативи

Поредица от инициативи на 14.02.2020 организира структурата на ГЕРБ в Пловдив с областен координатор инж. Иван Тотев. Те са посветени на утрешния двоен празник - Трифон Зарезан и Свети Валентин.

От 12.00 часа на Главната улица до площад „Стефан Стамболов” за поредна година МГЕРБ ще проведе традиционната инициатива, посветена на Деня на влюбените. Ще бъде изградена арка под формата на сърце, където желаещите могат да запечатат мига в снимка, предвидени са игри и награди.

От 16.00 часа в район „Южен” пред хипермаркета на бул. „Македония” младежите от ГЕРБ ще проведат инициатива за Деня на виното и любовта. Ще има томбола, награди и много настроение, информира ръководителят на районната структура Георги Василев.

От 17.00 часа в „Тракия” районната организация с ръководител кметът на района Костадин Димитров ще поздрави тракийци с Деня на виното. От ГЕРБ канят гражданите да споделят празника на Свети Трифон Зарезан пред ТЦ „Форум”.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • В страната на чудесата

    "Всичко Мара втасала, че и празниците подхванала"! Ееех, хубав живот си живеем, живеем и пеем! Държавата се тресе от престъпност, интриги и скандали! Пенсионерите умират от глад и болести, корупцията не знае граници, хаос и беззаконие цари във всички сфери на живота...но ГЕРБ, МГЕРБ и неговия инДженеринг, са пълни с празнични инициативи! Абе на кого му пука, няма да гледаме само лошото, я! Вино, любов, томболи и настроение! Защо трябва да обръщаме внимание на лошите неща, които така или иначе, все ще се случват! Хайде на игрите и бъдете позитивни - цъфтим и вързваме!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм