Обрат! Приеха всички предложения за още пари за районите

Автор:
Вторник, 11 Февруари 2020 14:33
Обрат! Приеха всички предложения за още пари за районите

Почивката, поискана от ПП ГЕРБ, от 15 минути стигна близо час.

Прекъсването се наложи, след като стана ясно, че зам.-кметът по финанси не е съгласен да се приемат анблок всички предложения за увеличаване на бюджетите на шестте пловдивски района - ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Йордан Илиев, който направи предложението по разбивки на районните кметове, поиска почивката от името на групата на ГЕРБ, за да преценят дали да гласуват за бюджета.

След дълго съвещание председателят на ОбС Александър Държиков започна с подробно изчитане на всички предложения, направени на микрофон.

Зам.-кметът Илия Кирчев прие всички предложения, направени от председателя на Бюджетната комисия Ангел Славов.

Предложенията за увеличените средства за район Източен, район Тракия, район Централен, район Северен, район Южен и район Западен също бяха приети от вносителя и така не се стигна до гласуване. Средствата на обща стойност около 2 млн. лева, ще се заделят от програмата за управление и разпореждане с общинско имущество. Някои от парите ще дойдат с преразпределение от предложения сега бюджет.

С гласуване бяха отхвърлени предложения на БСП за 50 х. лева за общинска програма за профилактика и 200 х. лв. за ремонт на ЕГ Пловдив.

Не събра гласове и предложението на ДБ за 100 х. лева за осветяване работата на Общинския съвет и на Община Пловдив. Същото се случи и с предложението на ДПС съветника Али Байрям за 50 бона за спортна площадка на ул. Крайна.

ВИЖТЕ ЧАСТ ОТ ПРОЕКТИТЕ НА РАЙОНИТЕ В ПРИЛОЖЕНАТА ПО-ДОЛУ ГАЛЕРИЯ.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм