Пламен Райчев спасява 38 млн. по ОП Региони в растеж

Автор:
Вторник, 11 Февруари 2020 12:43
Инж. Пламен Райчев Инж. Пламен Райчев

38 млн. по ОП Региони в растеж - два месеца зам.-кметът Пламен Райчев се бори да спаси тези пари, които почти си бяха заминали от община Пловдив заради изпуснати оперативни програми.

Два месеца и половина зам.-кметът Тодор Чонов се бори с испанската фирма да оправи забатачения транспортен проект.

Зам.-кметът Илия Кирчев - два месеца и половина оправя дефицитите в бюджета и несъбраните, чухте - 22 млн. приходи през 2019, за да ви предложи сега една реална финансова рамка.

Това е един чудесен екип. Какви ще бъдат промените, които деветте заместник-кмета ще предложат, има Общинска програма. Тя трябва да излезе на третия месец от управлението. Днес тя излиза!

Запознайте се с нея, вижте проблемите, които трябва да се решат, начините.

Това каза от трибуната зам.-кмета по еврофондовете Анести Тимчев в реплика на изказвания от опозицията и най-вече на Слави Георгиев, че екипът на Здравко Димитров не е свършил нищо.

Проблеми има в оперативните програми и ние ще ги решим, но прощавайте - това не може да стане за месец и половина, заключи той. Готов съм да разговарям с всеки един от вас лично, денонощно.

Но фрази от типа - Къде са вашите 9 заместник кмета? На опашката ли сме? - са недопустими на един такъв висок форум, какъвто е Общинският съвет, каза Тимчев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм