Протестиращи искат техен юрист за парка зад Санкт-Петербург

Автор:
Вторник, 11 Февруари 2020 08:59
Протестиращи искат техен юрист за парка зад Санкт-Петербург

Дузина протестиращи за парка зад хотел Санкт-Петербург бяха посрещнати от общинския съветник от ДБ Йордан Иванов пред дверите на Общинския съвет тази сутрин.

Те се уговориха със старейшината от опозицията да поиска от тяхно име да им се даде думата, за да изкажат остра позиция против начина, по който Община Пловдив води делото срещу частния собственик на терена.

В разпространен на място призив протестиращите твърдят, че този начин води към загуба на делото в съда.

Протестиращите призовават Общинския съвет да изключи подобни имоти - зелени площи от списъка за продажба на общината.

С 43 гласа за и 0 против ОбС реши на представител на Инициативния комитет да се изкаже.

Асен Костов, председател на комитета, поиска от трибуната към юристите на общината да се включи и техен представител, както и да се наеме евентуално външна адвокатска кантора поради съмненията, че делото се води в грешна посока.

Костов поиска да отпадне и точката за продажба на общински имоти от дневния ред на сесията с мотива, че много от тях били междублокови пространства. Той даде пример с два имота на север от бул. България - междублоковите пространства между три стари по думите му блока.

От ИК призоваха още Общинския съвет да вземе отношение по експертизата на арх. Миленкова относно парка зад хотела, която не отговаряла на истината, а била представена в съда и не била оспорена там от юриста на общината.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • ха-ха

  Заприличва на митинг на ДБ: Йордан Иванов -съветник от ДБ, Асен Костов - кандидат на ДБ за кмет на Северен и Чавдар Андреев -упълномощен представител на ДБ....

 • читател

  отговори на: ха-ха

  Розово-зелените вибратори пак завибрираха по улиците! Далеч от тези политически отрепки, че със сигурност с тях ще се загуби делото.

 • читател

  отговори на: читател

  Наташке, очевидно си я закъсала здравата със секса! Ами то само разни вибратори ти се въртят из кратуната! Хи, хи, хи. А иначе този казус е загубен още от самото начало, защото това си е законна частна собственост, а е и ясно, че синята отрепка Чомаков, добре се "справил" с договора за продажба! Е, може и Общината да си го откупи, ама срещу солидна сума, която ще платим пак ние, понимаешь?

 • читател

  отговори на: читател

  Славке, https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgбегай да помагаш на Копейкин-Копенкин, че хич ви няма протест-дебили! И някой син талибот Гном може да вземеш за сгъстяване на прокисналата протестираща боза.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм