Иван Тотев и Димитър Колев на гости на пенсионерски клуб Отдих

Автор:
Сряда, 18 Декември 2019 18:16
Иван Тотев и Димитър Колев на гости на пенсионерски клуб Отдих

Областният координатор на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев и кметът на район „Западен“ Димитър Колев посетиха своите приятели от пенсионерски клуб „Отдих“. За поредна година те уважиха възрастните хора в навечерието на Коледните и Новогодишни празници.

„Много е хубаво когато съм сред приятели, изключително ми е приятно отново да съм сред вас. Бъдете здрави и много щастливи, желая ви весели празници и ще се радвам отново да ме канете и да празнуваме заедно“, заяви пред гостоприемните домакини областният координатор на ГЕРБ Иван Тотев като благодари за поканата на председателя на клуб „Отдих“ д-р Лилия Учкунова.

Те бяха поздравени и от кмета на район „Западен“ Димитър Колев, който е чест гост на празненствата им. Той им пожела на първо място здраве на всички и много успехи във всичките им начинания. Тържеството продължи с много музика, танци и добро настроение, а накрая всички заедно извиха дълго празнично хоро. 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • Жак

  Възрастните хора заслужават вниманието на инж.Тотев и Димитър Колев.Ив.П.

 • читател

  отговори на: Жак

  Възрастните хора заслужават и по-добри пенсийки...ама да не са много здрави и щастливи, та да не натоварват бюджета на Боко твърде дълго! А тези продажници на снимките са от големите пенсии, тоест, те са от щастливите!

 • Илия

  То на Тотев това му остава вече, да ходи по пенсионерски клубове. Вече за друго не го тарсят.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм