Иван Стоянов посрещна коледари в Източен

Автор:
Сряда, 18 Декември 2019 17:00
Иван Стоянов посрещна коледари в Източен

Деца от подготвителните групи към СУ “Найден Геров“ посетиха кмета на район „Източен“ Иван Стоянов и влязоха в администрацията като истински коледари с ямурлуци и тежки геги. Пред събралата се публика от служители и посетители те показаха коледарските обичаи и пожелаха на всички здраве, берекет и повече пари в хазната на района. Всяко пожелание, както си му е реда- оттекваше с гръмко потропване.

Пръв беше сурвакан здраво Иван Стоянов, а двамата сурвакари си получиха с предимство от лакомствата за групата.

Директорът на школото Емил Начев с ръководителите на групата - Диана Гавазова- зам. директор, Ваня Петкова и Атанаска Атанасова споделиха, че децата са се подготвяли с голямо желание и не отстъпват на връстниците си от детските градини в актьорското майсторство.

Благодаря ви, коледари, че ни посетихте; сега делникът ни ще спори повече, а годината ще ни бъде успешна- обърна се усмихнат Иван Стоянов към децата и им раздаде подаръци- детски раници и пособия с пожелание да са добри ученици.

Районният кмет сподели, че новогодишните и коледни тържества с децата пред последните дни са го заредили с много енергия и пожела на всички годината да е здрава, мирна и успешна

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм