Полковникът комунист Ангел Тюфекчиев експерт в Атака

Автор:
Петък, 28 Ноември 2008 17:29

Бизнесменът Ветко Арабаджиев отрича да води листата на атакистите в Пловдив 

plovdiv-online

ImageОртодоксалният комунист полковник Ангел Тюфекчиев, който блика с интервюта против НАТО, Турция и ред страни, с които България е вече в алианса, е експерт към пловдивската Атака.

Тюфекчиев е вечното присъствие в офиса на Атака на Главната заедно с друг комунист полковник, но от МВР – Аркадий Хомейнюк.

Хомейнюк, който пък е баджанак с бившия шеф на РДВР Илиян Йорданов, беше последователно сменян от началник на няколко служби и накрая пенсиониран по живо, по здраво. Тюфекчиев пък е председател на т. нар. Независим съюз на офицерите.

Сътрудник на Атака, младо момче романтик, разказа потресаващи неща за колективизации, експроприации и тем подобни планове, които се разискват с експерта Тюфекчиев в офиса на атакистите.

Момчето напуснало преди повече от месец, разочарован от пълната идеологическа каша на местните атакисти.

Според него, конците в Атака – Пловдив, се дърпат от бизнесмена Ветко Арабаджиев (Виктория груп) и дори името му се спрягало като водач на листата от Пловдив град за парламентарните избори.

Пиарът на г-н Арабаджиев – Соня Колтуклиева, отрече информацията и заяви, че бизнесменът няма никакви амбиции в политиката, защото си имал достатъчно едър и стабилен бизнес, и нямало да става депутат.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм